Trump'tan sonra Boris Johnson da saçıyla gündemde: Sürekli tarıyorum

donald trump İngiltere Boris Johnson
Trump'tan sonra Boris Johnson da saçıyla gündemde: Sürekli tarıyorum

ABD Başkanı Donald Trump'tan sonra İngiltere Başbakanı Boris Johnson da saçlarıyla gündemde. Saçları sürekli dağınık görünen Johnson, yöneltilen soru üzerine "Ofiste tarağım var" yanıtı verdi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve bir grup bilim insanı tarafından yapılan açıklamada, ülkede keşfedilen yeni türün yüzde 70 daha bulaşıcı olduğu bildirilmişti.

Johnson'ın Bolton'daki Openzone eğitim tesisi ziyareti sırasında muhabirlerden biri, "Saçınız darmadağınık ve annem bunun nedenini merak ediyor" diyince, Johnson "Saçımla ilgili bir şey bu ama size net şekilde söyleyeyim, saçımı tarıyorum. Ofisimde tarağım var" yanıtı vererek, saçıyla ilgili elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını da vurguladı.

Johnson daha sonra saçının halinden ötürü gazeteciden özür diledi ve "Annene çok mutlu bir Noel için en içten dileklerimi ilet" dedi.

TRUMP: SAÇLARIM MÜKEMMEL OLMALI

ABD Başkanı Trump, geçtiğimiz yaz Beyaz Saray'daki bir toplantıda su akışındaki tazyik sorununu dile getirmiş ve "Duş alıyorsunuz ama duş başlıklarından su gelmiyor. Saçlarınızı yıkamak istiyorsunuz, su gelmiyor. Ne yapacaksınız? Orada daha uzun süre durup, daha uzun süre duş alacaksınız. Sizi bilmiyorum ama benim saçlarım mükemmel olmalı. Mükemmel!" demişti.

Donald Trump bir başka toplantı sırasında da insanların su az geldiği için sifonu bir kez değil, 10-15 kez çekmek zorunda kaldığını söylemişti.

ABD Enerji Bakanlığı'nın saç güzelliğine önem verdiğini fakat su tazyikli akmadığı için daha uzun süre duş almak zorunda kaldığını söyleyen Trump'ın şikayeti üzerine duş başlıklarıyla ilgili federal standartları değiştirmeye hazırlandığı aktarılmıştı. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Boris Johnson