Trump'a azil sürecinde darbe üstüne darbe! Melania da yalnız bırakıyor

ABD donald trump Beyaz Saray
Trump'a azil sürecinde darbe üstüne darbe! Melania da yalnız bırakıyor

ABD'de eski başkan Donald Trump'ın azil davası devam ederken, evlilikleri hakkında çok fazla söylenti çıkan Melania Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra gününün büyük çoğunluğunu lüks masaj ve spa salonlarında rahatlayarak geçirdiği ifade edildi

ABD'de eski başkan Donald Trump’a yönelik ikinci kez başlatılan azil davası sürerken, Melania Trump'ın Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra gününün büyük çoğunluğunu lüks masaj ve spa salonlarında geçirdiği belirtildi.

Trump çiftine yakın kaynaklar, ABD medyasına yaptıkları açıklamalarda, Melanie Trump'ın gününün artık bir rutin haline geldiğini ifade etti.

Trump'a azil sürecinde darbe üstüne darbe! Melania da yalnız bırakıyor - Resim : 1

BEYAZ SARAY'DAN AYRILIŞ ŞEKLİNDEN DOLAYI HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR

ABD medyasına konuşan kaynaklar, Melania Trump’ın Beyaz Saray’dan ayrılış şekli yüzünden eşi Donald Trump’a kızgın ve hayal kırıklığına uğramış olduğunu belirtti. Öte yandan Donald Trump’ın başkanlık koltuğunu bırakmaması ve beraberinde Kongre baskını olayı yüzünden Melania Trump’ın imajının zedelendiğini düşündüğü ifade edildi.

Melania ve Donald Trump çiftinin ilişkisi hakkındaki söylentiler için uzmanlar Trump aleyhine dava açılırsa, Melania Trump'a elini çabuk tutması ve Donald Trump'tan hızlıca boşanmasının tavsiye edileceği söylendi. Aksi takdirde, Trump'ın çok büyük bir borç batağının içinde kendini bulabileceği ve Melania Trump'ın da para alamayacağı görüşlerini öne sürdüler. 

ŞAHSİ OFİSİNİ AÇTIĞINI DUYURDU

Melania Trump’ın sosyal medya platformu Twitter’dan ‘@OfficeofMelania’ hesabını açtığını duyurdu. Trump mesajında "Bayan Melania Trump, Melania Trump Ofisi’nin açılışını duyuruyor. Lütfen haberler ve güncellemeler için bu hesabı takip edin" dedi.

Trump’ın bu hesabı hangi amaçla kullanacağı konusunda henüz açıklama yapılmadı. Eski First Lady’nin yeni açtığı hesabın sosyal medyada şu ana kadar 76 bin takipçisi bulunuyor.  

Trump'a azil sürecinde darbe üstüne darbe! Melania da yalnız bırakıyor - Resim : 2

Aynı zamanda Donald Trump hakkında çıkacak bir iddianamenin daha Melania için boşanmayı tetikleyeceği, çünkü artık Donald'la evli olmanın 'havalı veya modaya uygun' olmayacağı düşünülüyor. 

CNN International'a açıklamalarda bulunan ve ismi açıklanmayan eski Beyaz Saray personeli, Donald Trump, daha önce diğer yönetimler sırasında bir çalışma veya çalışma odası olan kendi yatak odasında uyuduğunu iddia etmişti.

BOŞANMA İÇİN GÜN SAYDIĞI İDDİALARI YER ALMIŞTI

Trump'ın Kasım ayında sürpriz şekilde istifa eden danışmanı Omarosa Manigault Newman'ın iddiaları gündeme bomba gibi düşmüş, Trump'ın Melania'yı eşten çok bir emir kulu gibi gördüğünü belirterek "Bu evlilik hakkında yorum yaparken çok dikkatli davranıyorum çünkü kapalı kapılar ardında neler olduğunu bilseniz başınız döner. Ben Trump ve Melania çiftini ilk görüşmeye başladıklarından bu yana tanıyorum. 17 yıllık ilişkilerinde Trump ve eşi bazen birbirlerini çok sevdiler. Ancak bazen de Trump eşine tam olarak köle muamelesi yaptı. Birçok kez medya önünde Melania'nın Trump'ın elini tutmak istememesi de evlilikleri hakkında ipucu veriyordu." demiş ve Newman, Melania'nın boşanma işlemlerine önceden yapmak istediğini ancak ABD başkanı olmasıyla bu planların tamamen bozulduğunu, işlemlerin başlaması için Beyaz Saray'dan taşınmalarını beklediğini ve saatleri saydığını öne sürmüştü.

Trump'a azil sürecinde darbe üstüne darbe! Melania da yalnız bırakıyor - Resim : 4

BOŞANIRSA 50 MİLYON DOLAR TAZMİNAT ALACAK

Öte yandan, üç çocuğunun annesi Ivana Trump’tan boşanırken 14 milyon dolarlık boşanma tazminatı ödeyen Donald Trump’ın, Melania Trump’tan boşanması halinde 50 milyon dolar vermesi gerekeceği iddia edildi. Trump aynı zamanda çocukları Donald Jr, Eric ve Ivanka için  Ivana Trump'a yıllık ortalama 650 bin dolar ödemişti.

5 ÇOCUĞU, 10 TORUNU VAR

Donald Trump üç kez evlendi. 5 çocuğu, 10 torunu var. İlk evliliğini 1977'de Çekoslavakya doğumlu ünlü manken ve atlet, kızı Ivanka'nın da annesi olan Ivana Zelnickova ile yaptı. 1993'te Amerikalı televizyoncu Marla Maples ile evlendi. Üçüncü ve son evliliğini 2005 yılında Slovenyalı ünlü model Melania Knaus'la yaptı. 

Melania Trump, eski manken, değerli mücevher ve saat tasarımcısı ve 45. Birleşik Devletler başkanı Donald J. Trump'ın eşidir. Yugoslavya'da (şu anda Slovenya) doğmuştur, 2001 yılında ABD'de kalıcı oturma hakkına sahip olmuş, 2006 yılında Amerikan vatandaşlığına geçmiştir. 2016 seçimlerinde eşi Donald Trump'ın başkan seçilmesiyle birlikte First Lady olmuştur.

Kaynak: Haber Global TV

Melania Trump