Sapık milyarderin Kraliçe Elizabeth'in evinde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı

İngiltere Kraliçe Elizabeth
Sapık milyarderin Kraliçe Elizabeth'in evinde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı

Kurduğu fuhuş ağında reşit olmayan kızları istismar ederek dünyaca ünlü iş insanları ve siyasi isimlerin de dahil olduğu bir cinsel suç ağı kuran ABD'li sapık milyarder Jeffrey Epstein'ın İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in evinde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Çocuk istismarı ve cinsel tacizden hüküm giyen ve 2019'da cezaevinde intihar eden ABD'li milyarder Jeffrey Epstein’in seks ticareti ve çocuk istismarı ağında suç ortağı olduğu iddia edilen Ghislaine Maxwell’in yargılanmasına devam ediliyor.

ABD'nin New York eyaletinde görülen seks ticareti davasında bir fotoğraf mahkemeye delil olarak sunuldu.

1999’da çekildiği tahmin edilen fotoğrafta, Epstein ve Maxwell çiftinin İskoçya'da bulunan ve Kraliçe Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’a ait olduğu belirtilen evde poz verdiği görülüyor.

Sapık milyarderin Kraliçe Elizabeth'in evinde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı - Resim : 1

Epstein’in Manhattan’daki evinde ele geçirilen fotoğraf, jüriye Epstein ve Maxwell’in oldukça yakın oldukları ve ‘suç ortağı’ oldukları iddiasını desteklemek için gösterildi. 1994 - 2004 yılları arasında Epstein'a reşit olmayan kızları istismar etmesi için hazırlamakla suçlanan Maxwell, suçsuz olduğunu iddia ediyor.

Sapık milyarderin Kraliçe Elizabeth'in evinde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı - Resim : 2

ABD Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan fotoğraftaki evde, daha önce Kraliçe Elizabeth ve ailesinin de çekilmiş fotoğraflarının olduğu öğrenildi.

PRENS ANDREW ÜZERİNDE BASKI OLUŞTURABİLİR

Fotoğrafı kimin çektiği bilinmezken, hem Epstein'ın hem de Maxwell'in Prens Andrew'le arkadaş oldukları ve 1999'da çifti İskoçya'daki eve davet ettiği biliniyor. Ortaya çıkan yeni fotoğrafın ardından, Kraliyet çevrelerine dahil ettiği Epstein'la olan arkadaşlığı nedeniyle York Dükü üzerinde baskı oluşabileceği ifade ediliyor.

Prens Andrew'in ismi Maxwell duruşmasında üç kez anıldı. Bunlardan biri, davanın mağdurları arasında yer alan 'Jane' isimli bir kadın. Jane duruşmada, Prens Andrew'i 14 yaşındayken gördüğünü söylese de Prensi istismarla suçlamadı.

Maxwell'in avukatı Laura Menninger, geçen haftaki duruşmada Jane'e "Prens Andrew'in sizinle birlikte uçakta olduğunu hatırlıyor musunuz" sorusunu yöneltmişti. İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberine göre Jane'in bu soruya yanıtı "Evet" oldu.

Kraliçe Elizabeth'in oğlu Prens Andrew, 17 yaşında bir seks ticareti mağduruyken Prensin kendisine tecavüz ettiğini iddia eden Virginia Giuffre tarafından ayrıca dava edilmişti. Prens Andrew, iddiaları reddetmişti.

Kaynak: Diğer

Jeffrey Epstein İngiltere