Rusya'da yapılan ankette Putin 'en seksi erkek' seçildi

Rusya Vladimir Putin
Rusya'da yapılan ankette Putin 'en seksi erkek' seçildi

Kimi zaman doğanın içinde üstü çıplak pozlarıyla, kimi zaman buzlu sulara girerken, sık sık farklı sporlar yaparken maskülen görüntüler veren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinde yapılan ankette 'en seksi erkek' seçildi

Yıllarca doğa yürüyüşlerine çıkarken, buz hokeyi, kayak yaparken, at binip, üstü çıplak balık tutarken, Epifani Festivali'nde buzlu sulara dalarken görülen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kadınların rüyasını süslediği ortaya çıkarken, Rusya'daki kadınlar 'Putin gibi bir erkek' istediklerini söyledi. 

Superjob.ru sitesi tarafından düzenlenen ankete, 22 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında 300'den fazla bölgeden bin kadın ve bin erkek katıldı. Ankette erkek katılımcıların yüzde 18'i, kadınların ise yüzde 17'si Rusya'nın en yakışıklı erkeği olarak 68 yaşındaki Putin'e oy verdi. Erkek katılımcıların yüzde 19'u ise Rusya'nın en seksi erkeğinin kendileri olduğunu söyledi.

Rusya'da yapılan ankette Putin 'en seksi erkek' seçildi - Resim : 1

Geçen yıl da benzer sonuçlara ulaştıklarını kaydeden Superjob.ru, "Ruslar hala Vladimir Putin'in ülkenin en çekici ünlü erkeği olduğunu düşünüyor. Hiçbir aktör, atlet ya da siyasetçi onunla yarışamaz" ifadelerini kullanırken, geçen yıl yalnızca yüzde 1'lik düşüş olduğunu vurguladı. 

Putin'in en yakın rakipleri arasında Dimitri Nagiyev, Danila Kozlovski ve Konstantin Kabenski gibi ünlü oyuncular yer aldı. Ancak bu isimlerin oy oranları yüzde 2-3 civarında kaldı.

ÖZEL HAYATINI SIR GİBİ SAKLIYOR

Özel hayatı ve ailesiyle ilgili detayları gizli tutmasıyla bilinen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le ilgili çarpıcı iddialar da zaman zaman ortaya atılıyor. Putin'in kendisinden 35 yaş küçük ‘sevgilisi’ eski jimnastikçi Alina Kabaeva'nın medya şirketinin patronu olarak yılda 7.5 milyon sterlinden fazla kazandığını iddia edilmiş, 2018'den bu yana kamuoyu önüne çıkmayan Alina Kabayeva'nın bu nedenle ortadan kaybolduğu belirtilmişti. Dmitry adını verdiği oğlunun ise Putin'e benzerliği gözlerden kaçmamıştı.

Putin'in eski bir temizlik görevlisinden olan şu anda 17 yaşındaki bir kızı olduğu da öne sürüldü. Şu an 'gizli' bir multi-milyoner olan eski bir temizlik görevlisi Krivonogikh'in Rossiya Bankbut'ta hissedar olduğu, "erotik şovları" ile ünlü bir gece kulübü olan Leningrad Center'ın sahibi olduğu belirtilmişti. 

Putin'in Rusya Devlet Başkanı olduğu ilk yıl, 2003 yılındayken çocuk sahibi olduğu ve süreçte Putin'in evli olduğu iddiaları yer aldı. Putin'in, ilk eşi Lyudmila Putina ile olan evliliğinden Maria ve Katerina isimli iki kızı var. Çift, 2013 yılında boşandı. 

"HİÇBİR İNSANİ ÖZELLİĞİMİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM"

7 Ekim'de 68'inci doğum gününü kutlayan Putin, arkadaşlarının pek değişmediğini söyleyerek, "Hiçbir insani özelliğimi kaybetmek istemiyorum. Mesele şu ki, belli pozisyonlara geldiğinizde bazen insan olmayı bırakıp başka bir şeye dönüşüyormuşsunuz gibi geliyor" dedi.

Devlet Başkanlığı görevinden dolayı arkadaşları dahil yakınlarıyla ilişkilerinin etkilendiğini söyleyen Putin, cuma akşamı arkadaşlarıyla birlikte bir yere gidip gidemeyeceği sorusuna, "Açıkçası sınırlamalar var tabii ki" yanıtı verirken, esprili bir şekilde "Son zamanlarda birayı bırakmaya çalışıyorum, kilo aldırıyor" demişti. 

Kaynak: Haber Global TV

Rusya Vladimir Putin