Putin sır gibi saklarken, kızının 2013'teki düğünün fotoğrafları basına sızdı

Rusya Vladimir Putin
Putin sır gibi saklarken, kızının 2013'teki düğünün fotoğrafları basına sızdı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in küçük kızı Katerina Tikhonova'nın 2013 yılındaki düğün fotoğrafları basına sızdı.

Putin'in kızı hakkında yıllardır söylentiler dolaşıyor, ancak hiçbiri kanıtlanmış değil. 2015 yılında bir Rus gazeteci, Tikhonova ile röportaj yapmış, ancak o da gizemli bir şekilde internetten kaybolmuştu. 

Dansçı meslektaşlarından biri, Putin'in dansçı ve bilim insanı Katerina Tikhonova isimli bir kızı olduğuna dair dolaşan söylentileri doğrulamıştı. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Lyudmila Putina’nın küçük kızı Katerina Tikhonova, 2013'te Kirill Shamalov’la evlendi. İkilinin Rusya'daki Igora kayak merkezinde üç gün süren düğününden bazı fotoğraflar basına sızdı.

Katerina Tikhonova ve eşi işadamı Kirill Shamarov, 2018'de boşandı ve basında boşanma sebebi olarak Shamarov'un Zhanna Volkova ile ilişkisi gösterildi.

Putin sır gibi saklarken, kızının 2013'teki düğünün fotoğrafları basına sızdı - Resim : 1

Özel hayatı ve ailesiyle ilgili detayları gizli tutmasıyla bilinen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le ilgili her gün yeni iddialar gündeme geliyor. Rus medyası geçtiğimiz günlerde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski bir temizlik görevlisinden şu anda 17 yaşında olan bir kızı olduğunu iddia etmişti. 

Putin'in, ilk eşi Lyudmila Putina ile olan evliliğinden Maria ve Katerina isimli iki kızı var. Çift, 2013 yılında boşandı. 

Putin'in kendisinden 35 yaş küçük eski jimnastikçi sevgilisi Alina Kabaeva'nın da doğum yaptığı öne sürülmüş, 2018'den bu yana kamuoyu önüne çıkmayan Alina Kabayeva'nın bu nedenle ortadan kaybolduğu belirtilmişti. Dmitry adını verdiği oğlunun ise Putin'e benzerliği gözlerden kaçmamıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Katerina Tikhonova Vladimir Putin