Maske takması istenince silah çıkarıp tavukları çaldı

ABD
Maske takması istenince silah çıkarıp tavukları çaldı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir kişi, maske takmadan restorana girince çalışanlar restorandan çıkmasını istedi, bunun üzerine müşteri silah çıkarıp tavukları çaldı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Pasadena'da şaşkına çeviren soygun yaşandı. Roscoe's House of Chicken & Waffles adında bir restorana gelen müşteri maske takmadığı gerekçesiyle çalışanlar tarafından uyarıldı. Koronavirüs nedeniyle restorandan çıkması istenen adam, maske takıp geri geleceğini söyledi, ancak dışarı çıkan adam elinde silahla geri dönüp çalışanlara doğrulttu ve tavukları vermelerini istedi.

Restoranda aşçı olarak çalışan Robert Gonzalez, adamın iki çalışanla tartıştığını, ardından silahlı olduğunu gördüğünü söyledi. Gonzalez, "Adam sadece 'Bütün tavukları çantaya doldur' dedi, tavuklarımızın iyi olduğunu biliyorum ama bu kadarını beklemiyordum" derken, adamın para peşinde olmadığını söyledi. 

Birkaç paket hazırda bulunan tavuğu alıp kaçan adamı yakalama çalışması sürüyor. 

ABD'de California eyaleti 3 milyon 354 bini aşkın vakayla ülkede ilk sırada yer alırken, bu eyaleti 2 milyon 455 bini aşkın vakayla Texas ve 1 milyon 744 binden fazla vakayla Florida izliyor.

Kovid-19'a bağlı can kayıplarında ise 44 bin 279 ölümle New York ilk sırada yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Kaliforniya