Instagram'da yeni dönem başlıyor... Flipside nedir?

Instagram Sosyal Medya Teknoloji Haberleri
Instagram'da yeni dönem başlıyor... Flipside nedir?

En popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram'da yen bir dönem başlıyor. Flipside denilen bu özelliğin testlerine başlandı.

Flipside özelliğiyle artık profilinizde sadece belirlediğiniz kişilerin görebileceği paylaşımlar yapabileceğiniz özel bir alana sahip oluyorsunuz.

Henüz test aşamasındaki bu özellikle gelen özel alanda farklı bir biyografi ve profil resmi kullanabiliyorsunuz. Tamamen ana akışınızdan ayrı içerikler yayınlayabiliyorsunuz. Yalnızca sizi anlayanlarla istediğiniz gibi iletişim kurabileceğiniz bu alanın çok tutması bekleniyor.

Aslında bu özelliği 2023'ün son günlerinde Alessandro Paluzzi fark etmişti.

Tabi burada yapacağınız paylaşımlar topluluk kurallarından bağımsız değil. Var olan paylaşımlarınızdan en önemli farkı sadece seçtiğiniz kişilerin bunları görebilecek olması.

Flipside ile akraba, arkadaş gibi çevreleri diğer takipçilerinizden ayırarak onlarla daha anlamlı bağlantılar kurabilirsiniz.

Şu anda test aşamasında olduğu için sadece sınırlı sayıda kişinin erişimine açık olan Flipside'ın tüm dünyaya açılıp açılmayacağı henüz belirsiz. Hatta hiç yayına alınmayabilir de. Her şey test sonuçlarına bağlı.