Kızılcık Şerbeti Haberleri - Sayfa 3

Yeni dizi Kızılcık Şerbeti, SHOW TV ekranlarında yayın hayatında yerini aldı. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu gibi oyuncular bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti, iki farklı dünya görüşü olan ailelerin çocuklarının mutluluğu için bir araya gelmesini anlatıyor. Dizi, sosyal açıdan bir araya geldiklerinde ailelerin karşılaştıkları zorlukları ve ilişkilerin gelişimini işleyecek.

Beyin kanaması geçiren usta oyuncudan yeni haber! Doktorlar yasak koydu Estetiksiz hali şoke etti! Hayranları tanımakta güçlük çekti Beyin kanaması geçirmişti: Bir ameliyat daha oldu Kızılcık Şerbeti dizisine taze kan! Ünlü oyuncu beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç'a ABD'den ödül! Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım ve Ömer aşkında şaşırtan gelişme Kızılcık Şerbeti'nin Umut'u Serkan Tınmaz'dan Ceren Karakoç itirafı! Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? SHOW TV yayın akışı Kızılcık Şerbeti'nde ortalık karışacak! İkinci Alev geliyor... Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan sert tepki: Siz artık haddinizi aştınız Yıllar önceki haliyle görenleri şaşırttı! Bakın hangi dizide oynamış... Kızılcık Şerbeti'nden sosyal medyayı ikiye bölen fragman: Alev mi, Pembe mi haklı? Kızılcık Şerbeti'nin Apo'sunun bu halini unutun! Gençlik halleri olay oldu Farah Zeynep Abdullah'tan yeni 'Kızılcık Şerbeti' pozları Farah Zeynep Abdullah'tan sonra bir bomba daha! Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti'nde Başörtülü hali olay oldu! Kızılcık Şerbeti'nde Farah Zeynep Abdullah bombası! Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'sinin kocası bakın kim çıktı! Meğer ünlü bir oyuncunun kuzeniymiş... Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in başından geçen olay dizi konusu oldu Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı bir anda kanlar içinde kaldı Kızılcık şerbeti ile 1 ayda 8-10 kilo veriliyor Haftanın en sevilen dizileri belli oldu Kızılcık Şerbeti hayranı çıktı! Nefret ettiği karakteri açıkladı Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'ini tokatlamak için site açıldı