Kızılcık Şerbeti ekranlara dönüyor! Yeni sezon tarihi belli oldu

Üçüncü sezonda kadrosuna yeni isimleri dahil edecek olan Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon tarihi belli oldu. Gold Film imzalı dizinin yeni sezonu, Show TV ekranlarında 13 Eylül'de izleyicilerle buluşacak.

Son Güncelleme:

'Kızılcık Şerbeti'nin üçüncü sezonunun yayın tarihi netleşti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gold Film imzalı dizinin yeni sezonu, Show TV ekranlarında 13 Eylül’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yeni sezon tanıtımında kullanılacak afiş çekimi ise 2 Eylül’de yapılacak.

Ketche’nin yönettiği, Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin 67. Bölümü büyük ses getiren sezon finaliyle başlayacak. Balkondan düşen Görkem’le ilgili sır aileyi şoke ederken tek tek karakterlerin hikayesi seyirciye büyük tansiyon yaşatacak ve olaylar bir aylık zaman atlamasıyla devam edecek.

Hikayeye Kıvılcım’ın teyzesinin İzmir’de yaşayan Meri lakaplı kızı Meryem’e hayat veren Şebnem Bozoklu, Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) hayatına giren Cemal’i canlandıran Fırat Çelik, Giray’ın üvey annesi Heves rolüyle seyirciyi şoke edecek olan Şebnem Dönmez katılacak. Dizinin daha sonraki bölümlerde katılacak yeni diğer 2 oyuncusu da Servet Pandur ve Batuhan Yüzgüleç…

Sonraki Haber