Kızılcık Şerbeti Haberleri - Sayfa 5

Yeni dizi Kızılcık Şerbeti, SHOW TV ekranlarında yayın hayatında yerini aldı. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu gibi oyuncular bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti, iki farklı dünya görüşü olan ailelerin çocuklarının mutluluğu için bir araya gelmesini anlatıyor. Dizi, sosyal açıdan bir araya geldiklerinde ailelerin karşılaştıkları zorlukları ve ilişkilerin gelişimini işleyecek.

'Kızılcık Şerbeti'ne verilen cezayı protesto ettiler Kızılcık Şerbeti yayından kaldırıldı! Ünlü isimler karara böyle tepki gösterdi Tam 21 kilo verdi... İşte sırrı... Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Mahkemeden karar çıktı Kızılcık Şerbeti'yle ilgili flaş gelişme! 5 hafta yayınlanmayacak Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli dizileri belli oldu Kızılcık Şerbeti oyuncuları sitem etti! "Anlamıyorum" Reyting savaşı kızıştı! En çok izlenen dizi herkesi şaşırttı! Zirve aylar sonra değişti 'Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i insomnia olduğunu açıkladı: Hala uyuyamadım Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki topladı 7 yıllık eşi bakın kim! 20 yıl sonra kavuşmuşlar Babasını hepimiz tanıyormuşuz! Meğer ünlü ismin kızıymış... Sette kızılca kıyamet koptu! Başrol oyuncusu küfürler yağdırdı, yönetmen seti terk etti Bu gelinlik reyting getirir Reytinglerde hayal kırıklığı yarattı ama Yalı Çapkını'nı bakın nerede solladı Merakla bekleniyordu... İlk kareler geldi Sıla Türkoğlu'lu Kızılcık Şerbeti'nde flaş değişiklik