Kızılcık Şerbeti Haberleri - Sayfa 4

Yeni dizi Kızılcık Şerbeti, SHOW TV ekranlarında yayın hayatında yerini aldı. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu gibi oyuncular bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti, iki farklı dünya görüşü olan ailelerin çocuklarının mutluluğu için bir araya gelmesini anlatıyor. Dizi, sosyal açıdan bir araya geldiklerinde ailelerin karşılaştıkları zorlukları ve ilişkilerin gelişimini işleyecek.

Kızılcık Şerbeti'ne damga vuran sahne! "Bu dünyada kadın olmak bu" O isim Kızılcık Şerbeti'nde ortalığı karıştıracak! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Dengeler değişecek Yeni sezon afişi dizi hayranlarını kızdırdı! Gözler o ismi aradı Kızılcık Şerbeti’nden olay fragman: Doğa ikizlerin birini kaybetti 'Yalı Çapkını'ndan 'Kızılcık Şerbeti'ne transfer Başrol oyuncusu, Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunu duyurdu RTÜK'ün Kızılcık Şerbeti'ne verdiği ceza iptal edildi Kızılcık Şerbeti'nde beklenmedik gelişme! Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i hayranlarının isteğini geri çevirmedi Ünlü çiftten tatil pozu! Sevgilisini havluya sarıp poz verdi Sevgilisini paylaştı! Sosyal medyadan beğeni yağdı Kızılcık Şerbeti'nin 'Rüzgar'ı beli oldu Kızılcık Şerbeti dizisinde şok ayrılık! Yerine gelecek oyuncu daha da şaşırttı Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı ile Umut'u meğer gerçek hayatta... Kızılcık Şerbeti'nin yönetmeninden çarpıcı sözler: Ne dedikleri anlaşılmayan defolu oyuncular var Kızılcık Şerbeti'ndeki market sahnesi gündem oldu! Yorumlar peş peşe geldi Kızılcık Şerbeti ekibi sezon finalini kutladı Kızılcık Şerbeti'nin sezon final tarihi belli oldu Kızılcık Şerbeti’nin sinsi gelini Nilay’dan cesur pozlar... Gören tanıyamadı! Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında mahkemeden karar çıktı Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Yapımcıdan flaş açıklama Kızılcık Şerbeti'nin yıldızını kahreden ölüm: O kadar kötüyüm ki… İletişim Başkanlığı'ndan 'Kızılcık Şerbeti' açıklaması