Kızılcık Şerbeti Haberleri

Yeni dizi Kızılcık Şerbeti, SHOW TV ekranlarında yayın hayatında yerini aldı. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu gibi oyuncular bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti, iki farklı dünya görüşü olan ailelerin çocuklarının mutluluğu için bir araya gelmesini anlatıyor. Dizi, sosyal açıdan bir araya geldiklerinde ailelerin karşılaştıkları zorlukları ve ilişkilerin gelişimini işleyecek.

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı şaşırttı! Feyza Civelek'e bomba sözler Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı o iddialara sert çıktı! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm İzle Fatih'i delirten görüntü hayal mi? Gerçek ortaya çıktı Kızılcık Şerbeti 60. Bölüm İzle Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i yıllar sonra itiraf etti Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm İzle Kızılcık Şerbeti'nde ortalık karışıyor! Umut, Nursema'yı aldatıyor Geri plana atıldı mı? Sıla Türkoğlu'ndan Özge Özacar yanıtı Cannes tarzıyla yorum yağmuruna tutulmuştu! Hastalığını açıkladı Kızılcık Şerbeti bu hafta yok mu? Kızılcık Şerbeti dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti'nde seyirciye ters köşe! Yasak aşk bitmemiş... Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm İzle Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Taşçıoğlu: Türkiye’deki herkes gibi muhafazakar aile yapısını gördüm 'Kızılcık Şerbeti' oyuncuları Cannes yolcusu Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm İzle Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı rahatsızlığını ilk kez açıkladı Kızılcık Şerbeti'nde bomba patlıyor! "Köprü geçildi Pembe Hanım" Kızılcık Şerbeti 56. Bölüm İzle Tesettüre girmişti... İlk kombininin fiyatı ortaya çıktı! 3 kez ameliyat olmuştu... Usta sanatçıdan haber var! Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm İzle Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı... Bu ünlü oyuncuyu tanıdınız mı?