Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Show TV Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm full İzle...

Kızılcık Şerbeti dizisinin 70. bölümü 4 Ekim 2024 Cuma günü Show TV'de yayınlandı. Kızılcık Şerbeti'nin 70. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

Show TV'nin dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 70. bölümü 4 Ekim günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde dizi Kızılcık Şerbeti'nin altmış sekizinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... Show tv Kızılcık Şerbeti 70. bölüm izle...

KIZILCIK ŞERBETİ 69. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Fatih’le arasını düzeltmek için harekete geçen Görkem, babasının gücünü arkasına alarak atağa geçer. Şirkette oluşan yeni durum Abdullah ve Fatih’in rahatlamasının sağlayacaktır.

Kıvılcım, Cemal’in yayınevi şirketinde çalışmaya başlamış ve işinden çok hoşnut bir haldedir. Tek derdi annesinin acısının hafiflemesidir.

Giray ve Heves ilişkilerine gizli saklı devam ederken Doğa’nın kızı için yaptığı doğum günü partisi tüm aileyi bir araya getirir.

Babasının şirket hisselerini dağıtırken kendine haksızlık ettiğini öğrenen ve harekete geçen Mustafa, aldığı kararın arkasındadır.

Abdullah’ın, bebek Alev’i emanet ettiği dadıdan şüphelenen Meri olayı kurcalayacak ve altından çok büyük bir kötülük çıkacaktır. Bu duruma şahit olan Kıvılcım’ın velayet konusunda kendisini zorlayacağını bilen Abdullah en güvendiği liman olan Pembe’nin kapısına gelecektir.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU

Sıla Türkoğlu

Doğukan Güngör

Feyza Civelek

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Emrah Altıntoprak

Feray Darıcı

Selin Türkmen

Özlem Çakar

Oral Özer

Rahimcan Kapkap

Serkan Tınmaz

Tuana Gizem Uzunlar

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Kızılcık Şerbeti dizisinin Show TV'de 4 Ekim günü yayınlanan 70. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

KIZILCIK ŞERBETİ 70. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber