Kamala Harris Haberleri - Sayfa 2

Kamala Harris ( Kamala Devi Harris ) 20 Ekim 1964 tarihinde dünyaya gelmiş Amerikalı politikacı, hukukçu ve mevcut Amerika Birleşik Devletleri başkan yardımcısı.

Harris, Amerikan tarihinde Başkan Yardımcılığı yapmış ilk Afroamerikalı kökenli ve ilk kadındır. 2017-2021 yılları arasında Kaliforniya'dan Birleşik Devletler Senatörü olarak görev yapmıştır.

Kamala Harris, kanser araştırmaları konusunda uzman olan Hint asıllı bir bilim insanı olan annenin (Shyamala Gopalan) ve Stanford Üniversitesinde ekonomi profesörü olan Jamaika asıllı bir babanın (Donald J. Harris) kızı olarak 20 Ekim 1964 tarihinde Oakland, Kaliforniya'da doğdu. 

Douglas Emhoff ile 2014 yılında evlenmiştir.

ABD'de yapılan anketlere göre Trump, rakibi Harris'in 3 puan gerisinde ABD Başkan adayı Kamala Harris sağ kolunu seçti! Biden ve Harris, ABD Ulusal Güvenlik ekibiyle ne görüştü? Kamala Harris'in, Demokrat Partinin başkan adayı olduğu resmileşti Bitmeyen Trump salvoları Kamala Harris resmen aday oldu Anketler ne diyor? Trump ile Harris arasındaki oy farkı kaç puan? Donald Trump'tan Kamala Harris hakkında şoke eden iddia Kamala Harris, ilk haftada 200 milyon dolar topladı Anketler ne diyor? Trump mı önde, Harris mi? ABD'li profesör yorumladı! Harris kazanırsa İsrail yalnızlaşır Eski ABD Başkanı Obama, Kamala Harris'i destekleyecek Harris, Trump'tan Biden'ın rövanşını almak istiyor Demokrat Parti'den Joe Biden'a darbe ABD'de Trump ile Harris arasındaki başkanlık yarışında oy farkı 1'e indi  ABD Başkan Adayı Trump: Savaşlar ve çatışmalar bitilmeli, Harris bunu yapamaz ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris: Trump ülkemizi geriye götürmek istiyor Dünyanın konuştuğu Kamala Harris kimdir? Başarı dolu kariyeri... Kamala Harris rekor kırdı! 24 saatte 81 milyon dolar topladı Harris, ABD Başkan adaylığı için gerekli delege sayısına ulaştı Kamala Harris: Birlikte mücadele edeceğiz ve birlikte kazanacağız