Kamala Harris Haberleri

Kamala Harris ( Kamala Devi Harris ) 20 Ekim 1964 tarihinde dünyaya gelmiş Amerikalı politikacı, hukukçu ve mevcut Amerika Birleşik Devletleri başkan yardımcısı.

Harris, Amerikan tarihinde Başkan Yardımcılığı yapmış ilk Afroamerikalı kökenli ve ilk kadındır. 2017-2021 yılları arasında Kaliforniya'dan Birleşik Devletler Senatörü olarak görev yapmıştır.

Kamala Harris, kanser araştırmaları konusunda uzman olan Hint asıllı bir bilim insanı olan annenin (Shyamala Gopalan) ve Stanford Üniversitesinde ekonomi profesörü olan Jamaika asıllı bir babanın (Donald J. Harris) kızı olarak 20 Ekim 1964 tarihinde Oakland, Kaliforniya'da doğdu. 

Douglas Emhoff ile 2014 yılında evlenmiştir.

En çekişmeli seçim Trump ile Harris ikinci kez canlı yayına çıkacak mı? Trump'a şok, Harris öne geçti Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, ABD seçimlerinde kimi desteklediğini açıkladı Harris-Trump düellosunu kim kazandı? Dünyanın konuştuğu tartışmada sürpriz olay! ABD Başkan adayı Harris: Trump’ın münazarada doğruları konuşmak gibi bir derdi olmayacak ABD'de seçim anketi yapıldı! Trump mı önde Harris mi? Trump'tan rakibi Harris'e yönelik yeni iddia: Marksist ve komünist ABD seçimlerine yapay zeka müdahalesi Elon Musk'tan "Komünist Kamala" paylaşımı ABD'de başkanlık yarışında yeni anket! Trump mı Harris mi? Zelenski 'savaşı bitirme planı'nı hazırladı, çantasına koydu, ABD'ye gidiyor Başkanlık yarışından çekilen Kennedy, Trump'a destek verecek Tim Walz, Kamala Harris'in başkan yardımcısı adayı olmayı resmen kabul etti Musk X üzerinden seçim anketi yaptı Eski ABD Başkanı Obama'dan Harris'e destek çağrısı ABD Başkanı Biden gözyaşları içinde veda etti ABD'de önde olan isim Harris mi, Trump mı? Biden ile Harris arasında kritik Orta Doğu görüşmesi Başkanlık yarışında kim önde? Trump'a büyük şok Trump ve Harris'in ilk canlı yayın karşılaşması 10 Eylül'de ABD'de başkanlık yarışı! Trump duyurdu: Canlı yayınlarda tartışmaya hazırım ABD'de yapılan anketlere göre Trump, rakibi Harris'in 3 puan gerisinde ABD Başkan adayı Kamala Harris sağ kolunu seçti!