'Riske atmıyoruz kendimizi' diyen İslam Memiş, gram altın için kritik tarihi duyurdu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında kaçırılmaması gerektiğini düşündüğü seviyeyi bir tarih vererek açıkladı. 

Son Güncelleme:

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar, borsa, altın için tahminlerini paylaştı. Memiş, gram altında kaçırılmaması gerektiğini düşündüğü seviyeyi bir tarih vererek açıkladı. 

Memiş, "Borsa İstanbul 9900 puandan kar satışı ile dün günü tamamladı. 9800 - 10200 puanda bir süreci takip edeceğiz bu hafta. Biz tekrar alım için bekliyoruz. 9800 bu hafta özelinde destek konumunda. İki kademe alım için de 9400 puanı beklemeye devam ediyoruz." dedi. 

İslam Memiş, şöyle devam etti:

"Doların güçlü olacağını, karşısındaki bütün varlıkların değer kaybedeceğini ifade etmiştim. 33.88'den dolar pozisyonu alanlar oldu. Ons düşünce beklenti karşılandı. 34.03 lira olan dolar kuru var. Dolar/TL kurunda resmi tarafta yine aynı kur var. Dengelenme çabası gerçekleşti. 34 lira altındaki sarkmalar alım fırsatı. Doları yatırım aracı olarak görmüyoruz. Onstaki geri çekilmelere bir fırsat olarak görüyoruz."

İslam Memiş, bu değerlendirmelerinin ardından gram altında kaçırılmaması gerektiğini düşündüğü seviyeyi bir tarih vererek açıkladı.