İslam Memiş Haberleri - Sayfa 2

İş adamı, ekonomist, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı-Köşe Yazarı& Ekonomi Programı Sunucusu - Bilirkişi. 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Orduludur. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Erzurum Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

İslam Memiş, Anadolu Ajansı’nda finans analizleri hazırladı. Kuyumculuk sektöründe de faaliyet gösteren, perakende mağazasını işleten Memiş aynı zamanda çeşitli tv kanallarında piyasa analizleri yapıyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş uyardı İslam Memiş'ten gram altın için 'İran-İsrail savaşı' tahmini: Eğer çatışma yaşanırsa... 'O seviyede 1 kilo altın alabilirsiniz' diyen İslam Memiş: Daha çok kazandırabilir Sürpriz verinin ardından İslam Memiş’ten ‘son dakika’ uyarısı İslam Memiş, 15 Nisan ve sonrası için uyardı İslam Memiş, gram altın için 'hazır olun' dedi 'Çok tehlikeli' diyen İslam Memiş, altındaki riski açıkladı Gram altın için 'nisan' tahmini geldi: Bayramdan sonra... İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Sakın kaçırmayın! İslam Memiş, gram altında hamle için rakam verdi İslam Memiş, gram altın için yönü çizdi: Eğer bu olursa... 'Kaçırmayın' diyen İslam Memiş hedefi gösterdi: Gram altın değil, ben olsam... Çarşamba gününe kadar vaktiniz var! Paranın sesi İslam Memiş'ten altın, dolar, için kritik uyarı 1 Nisan sabahı piyasalarda neler olacak? İslam Memiş anlattı... Gram altın, dolar, borsa, euro... İslam Memiş tek tek sıraladı: Dolar, euro, borsa, gram altın... İslam Memiş gram altın için rakam verdi İslam Memiş en çok kar getirecek emtiayı açıkladı İslam Memiş gram altında rotayı çizdi Tutunamayanlarda bu hafta... İslam Memiş açıklamıştı, öyle de oldu İslam Memiş gram altında rakam verip uyardı Gram altında ne dediyse olan İslam Memiş bu hafta için 'relax' dedi İslam Memiş, ters köşe yaptı: Tercih sıralamam bunlar... İslam Memiş gram altın için '1 milyon TL' örneği ile şaşırttı İslam Memiş bu rakamı ilk kez açıkladı! 'Yok artık' dedirtecek