Astroloji Haberleri - Sayfa 28

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Biri bitti derken yenisi kapıda! Ünlü astrolog uyardı: Kelimelere dikkat! Yanlış yapılmaması gereken 3 burç: Kindar mı kindarlar! Temmuz 2023'de aşkı bulacak 3 burç! Hayatınızın aşkı burnunuzun dibinde! Küllerinden doğuverecek olan 3 burç! Zor şartlarla sınandınız, şimdi sizin sıranız geldi! Doğuştan mükemmeliyetçi 3 burç belli oldu! Hatalarını da sevmezler, kendilerini de... Bugün saat 14:38'e dikkat! Ünlü astrolog yorumladı: 10 gün etkili olacak, vaziyet alın! 3 Temmuz Oğlak Dolunayı: Bu burçlar, aman dikkat: Sırlar açığa çıkabilir! Bu hafta turnayı gözünden vuracak 3 burç belli oldu! Temmuz'un 6'sına dikkat! Bolluk ayı geldi... Ünlü astrolog Dinçer Güner duyurdu: Dostlarınızla beraber para kazanacaksınız! Hayat boyu şanlı 3 burç! 'Dört ayak üstüne düşmek' onların tabiatında var Ünlü astrolog Dinçer Güner uyarıyor: İlişkiniz aniden bitebilir! 2 gün sürecek! Kemerlerinizi bağlayın, kalkışa geçiyoruz! Dinçer Güner'den günlük burç yorumları Ünlü astrolog Dinçer Güner'den burç yorumları: Aklımızı başımıza alma zamanı Ünlü astrolog Dinçer Güner, "1 Temmuz'a kadar etkisi sürecek" diyerek uyardı: Toplamaya başlayın İşte paraya hiç önem vermeyen 5 burç! Dinçer Güner '1 hafta etkili olacak' diyerek uyardı: Hal ve vaziyet pek keyifli değil! Herkesi mıknatıs gibi çeken 3 burç! Ne onlarla ne de onlarsız olmak imkansız Dinçer Güner 'İsyan bayrağını açabilirsiniz' diyerek duyurdu: Aman başınıza bela almayın Wagner lideri Prigojin'in burcu 'İkizler' Temmuz'da yol ayrımında! "Her şeyin mükemmel olması için..." Dinçer Güner'den 24 Haziran burç yorumları "Tarihe damga vuracak tehlikeli bir olay gerçekleşebilir" dedi... 11 Temmuz'u işaret etti 25 Haziran'a kadar etkisi sürecek! Ünlü astrolog uyardı: Mars ile Şiron arasında... Kova burcunu karşı konulamaz yapan 5 özellik 'Soldan seven, sağdan silen' 3 burç belli oldu! Onların 'Önsöz'ü net!