Astroloji Haberleri - Sayfa 26

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Sabah başladı tüm gün sürecek! Dinçer Güner uyardı: Sözlerinize dikkat edin... Ruhları hep çocuk kalan 3 burç belli oldu! Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Bugün Ay rahat değil" dedi... 12 burcu böyle uyardı Yapay zekaya sorduk! 'En meraklı burçlar hangileri?' Bu 3 burcu işaret ederek yanıtladı 26 - 27 Temmuz'a dikkat! Dinçer Güner'den bomba aşk yorumu: Haberler geliyor! Doğuştan 'savaşçı' 3 burç belli oldu! Onların gücü bitmez Dinçer Güner'den 25 Temmuz kehaneti: Gönül ilişkilerini işaret etti Bu üç burç temmuz bitmeden ev, araba, arsa alabilir! Üzerlerine para yağacak Bu 3 burç hemen aşık oluyor! 'Daldan dala daldan dala' Etkisi 3 gün sürecek... Dinçer Güner uyardı: Şok edici haberlere hazır olun! Dinçer Güner 12 burç için tek tek uyardı: Kötü bir hafta olacak! Terk edemedikleri için terk edilen 3 burç belli oldu! Terk edilmekten en çok korkan 3 burç! Venüs retrosu başladı! Tüm burçlar için dikkat çeken aşk yorumu: 'Ex'ten next olur mu?' Tarot kartlarını yorumladık! Bu burçların ağustos ayı mükemmel geçecek! Ünlü astrolog tek tek anlattı: "Krizler kapıda!" Etkisi 24 Temmuz'a kadar sürecek... Hangi burç en iyi hangi köpek türüyle anlaşır? Burcunuza göre sizin için en lezzetli sandviçler 'Ay Aslan burcunda' diyerek yorumladı: Evde durmayın! Kafasında 40 tilki dolanan 3 burç! Şeytana bile pabucunu ters giydirirler Bugün burçları neler bekliyor? Ünlü astrolog 12 burç için yorumladı 22 Temmuz'dan sonra 'ayvayı yiyecek' 3 burç! Sakın bunları yapmayın! "İki küçük şeytan sahnede!" Ünlü astrolog, 12 burcu uyardı: Depremler, kargaşa, kazalar… Evleneceğiniz kişiye dikkat! Bu 3 burç 'Hugh Hefner' kadar çapkın...