Astroloji Haberleri - Sayfa 30

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Doğuştan 5 parasız 3 burç! Ne yaparlarsa yapsınlar işleri rast girmiyor Ünlü astrolog Dinçer Güner 4 burcu uyardı! Bu hafta ortalık toz duman! Kâbus gibi bir gün geçirecek 3 burç: Karşınıza çıkarsa yolunuzu değiştirin! Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı: "Sırlarınız açığa çıkabilir" 'Medyum Keto'ya taş çıkartırlar! Altıncı hissi doğuştan kuvvetli 3 burç Beni etkilemez demeyin! Dinçer Güner herkesi uyardı: Bu duygular yüzünden zor duruma düşebilirsiniz! Icardi ve Simge gibi "Aşkın olayım!" diyen 3 burç! Venüs Aslan burcunda, aşk sizden yana Doğuştan en depresif 3 burç! Bu kişiler hayatınızı darmaduman edebilirler Ünlü astrolog uyardı: 'Finansal kriz günü!' Elinizi cüzdanınıza atmadan önce bir daha düşünün! Bu hafta şans kapıyı kıracak! Ünlü astrolog duyurdu: Bu burçların istedikleri her şey gerçekleşecek Duygulara dikkat! Ünlü astrolog, "Tüm gün sürecek" dedi ve burçları böyle uyardı Bugün muhtemelen kaçamak yapacak 3 burç! Astrolog Dinçer Güner 9 Ekim'e kadar sürecek diyerek müjdeledi: Uzatmalı yaz aşkları dönemi başladı