Astroloji Haberleri - Sayfa 27

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Partnerinin burcunu söyle, hangi hediyeyi alman gerektiğini söyleyelim! Gizli olanlar açığa çıkabilir! Ünlü astrolog Dinçer Güner 12 burcu da uyardı En ateşli ve en buz gibi 2 burç belli oldu: Onlara aşık olan yanar! Ünlü astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı: Bu haftaya damgasını vuracak! Bu 4 burca müjde: 1,5 yıllık sınav bitiyor! 7 Temmuz'da kaderin yönü değişiyor İntikamın tadına varınca hayatı çekilmez hale getiren 3 burç: Yürüyen saatli bomba gibiler Ünlü astrolog Dinçer Güner 'Sakın ama sakın yapmayın' diyerek uyardı: Etkisi 3 gün sürecek 2023 Temmuz'un profesyonel fakir burçları belli oldu! Bu 3 burç meteliğe kurşun atıyor Omzunuz tutulabilir!.. Ünlü astrolog Dinçer Güner'den uyarı: Bugün itibariyle başladı Gözleri velfecri okuyan 3 burç! Çapkın bakışları onları ele veriyor Ünlü astrolog 'tarih' vererek uyardı: Bu ünlülerin hayatı değişebilir Etkisi 29 Temmuz'a kadar sürecek! Dedikleri çıkan astrolog, "Dikkat edin" deyip tek tek anlattı 17 Temmuz'a dikkat! Kötü talih yakanıza yapışacak! En şanssız 2 burç belli oldu Astrolojiye göre yalancı 3 burç: Pinokyo da kim oluyor? En dürüst 4 burç: Onlar ucunda ölüm olsa bile yalan söylemez! Geleceği bilen 3 burç belli oldu: Onlardan korkulur! Dinçer Güner 'unutun' diyerek duyurdu: Köle gibi çalışacaksınız! Etkisi 27 Ağustos'a kadar sürecek Yüreğinin götürdüğü yere gitmesi gereken 3 burç Dünyayı ele geçirmeye çalışabilecek 3 burç: Hem de bugün! Astrolog Dinçer Güner 'bugün dikkatli olun' diyerek uyardı Bugün aşırı tepki verecek 3 burç: Paranoya hali var Bu 3 burcun yazı mükemmel geçiyor! 1 ay içinde paraya para demeyecekler "Fal baktırmak için ideal gün" diyerek duyurdu 6 Temmuz saat 12:26-12:53 arasına dikkat! Kaderimiz mi yazılıyor? Dinçer Güner yanıtladı