Astroloji Haberleri - Sayfa 29

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

"Süper bir gün" diyerek anlattı: Ünlü astrolog: Bunları yapın! En 'çapkın' burç belli oldu! Ondan uzak durun Yengeç burcunu karşı konulamaz yapan 5 özellik İkizler burcunu karşı konulamaz yapan 5 özellik Güneş artık yengeç burcuna geçiş yaptı! Dinçer Güner duyurdu: 1 ay etkili olacak Ünlü astrolog "Etkisi 2 gün" diyerek duyurdu: Yeni fırsatlar kapıda! Merkür ile Mars... Boğa burcu insanını çekici kılan 5 şey Temmuz ayında başına 'talih kuşu' konacak 3 burç! Şimdi diğerleri düşünsün! Koç burcu insanını çekici kılan 5 şey Doğuştan 'memnuniyetsiz' 3 burç! Boşa çaba sarf etmeyin! Onlara ne yapsanız yaranamazsınız Burçlara göre ruh eşiniz ne zaman karşınıza çıkabilir? Ünlü astrolog 12 burç için tek tek yaş verdi En sevilen 3 burç! Onlarda şeytan tüyü var, hayran olmayan yok Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı: Sakin olun... İşte bu hafta darmadağın olacak 3 burç! Doğuştan 'meteliksiz' 3 burç belli oldu! Fasfakirler... Bu 3 burcun karizmasına aldanıp nikah masasına oturmayın! Dan dan dan söylüyoruz 18 Haziran'ı not edin! İkizler burcunda Neptün etkili Yeni Ay! Her şeyi etkileyecek Ünlü astrolog Dinçer Güner aşıklara seslendi: Şimdi tam zamanı, seviyorsan itiraf et! Ünlü astrolog "Etkisi 3 gün sürecek" diye duyurdu: Kasvetli düşünceler, kötü haberler... Ünlü astrolog '18' Haziran'a dikkat!' diyerek uyardı: Hafta sonu sınava girecek olanlar... "Adresim zirve benim, e bir zahmet çiçeğini yollarsın" diyen 3 burç! Onlar ışıl ışıllar... Ay Boğa burcunda! Ünlü astrologdan burç yorumları: Homini, pofidi, tumba Hazır olun kalkışa geçiyoruz! Ünlü astrolog tek tek anlattı Bu burçlar elini nereye atsa kurutacak! Ünlü astrolog duyurdu: İşte haftanın gariban burçları 14-15 Haziran'a çok dikkat! Para su gibi akıyor... Dinçer Güner iki burcu uyardı