Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Karambole gelmeyin aman çok dikkat!" diyerek uyardı: 24 Ağustos'a kadar etkili

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 21 Ağustos günlük burç yorumlarını paylaştı. Dinçer Güner sosyal medya hesabından paylaştığı "Karambole gelmeyin aman çok dikkat!" yazısında bakın neler paylaştı.

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mars ile Neptün karşı karşıya olacak. 24 Ağustos perşembe gününe kadar" ifadelerini kullandı.

"Sezgisel, içe dönmeye müsait ve hiçbir şeyi ciddiye almak istemeyeceğiniz bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Paranıza dikkat etmelisiniz, unutkanlık veya dikkatsizlik yüzünden cüzdanı unutma, parayı düşürme olabilir, yanılsamalar olabileceği için ciddi kararları daha sonraya bırakmak akıllıca olacaktır. Bağışıklık sistemini güçlendirici gıdalara yönelin daha çok, vücudumuzun savunma sistemi çok güçlü olmayabilir bugünlerde. Evde veya işyerinde lavabo, su giderleri ile ilgili problemler meydana gelebilir. Cesaretin kolayca kaybolabileceği zamanlardır, bu yüzden bir şeyler için yarışmak, gövde gösterisi yapmak için de pek uygun değildir. Aldatılma ihtimaline karşı her türlü yeni iş ve projede dikkat edilmelidir."

Kaynak: Haber Global TV