Astroloji Haberleri - Sayfa 25

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

'Ay İkizler burcunda' diyerek yorumladı: Gıybetin dibine vuracaksınız! Ağustos ayının 'talihsiz' 3 burcu belli oldu! Venüs retrosu onları perişan edecek En 'görgüsüz' 3 burç! Saçına dolar taktırıp gezebilirler... 2023'ün ikinci yarısında bu tarihlere dikkat! En şanslı günleri ay ay açıklıyoruz! Bugün başladı, 13 Ağustos'a kadar sürecek! Evlilik için doğru zaman mı? Dinçer Güner yanıtladı 8 - 12 Ağustos tarihlerine dikkat! Dinçer Güner 4 burcu uyardı: İlişkilerde dibi görecekler! Durdurulamaz 3 burç belli oldu: Onlarla başa çıkmak imkânsız! 2023 bitmeden zengin olacak 5 burç açıklandı: Tomar tomar para geliyor! Allem edip kallem edip istediğini alan 3 burç: Onların elde edemeyeceği şey yok! Etkisi 4 gün sürecek! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için uyardı: Rahatlıkla yoldan çıkabilirsiniz Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı: Para, para, para... Kaybeden 7 kazanan 5 burç var! Seveni sürüm sürüm süründüren 3 burç belli oldu! Barut fıçısı gibi dolaşacaklar! Ağustosta isyan bayrağını çekecek 3 burç Ünlü astrolog uyardı: 'Kaza geliyorum' diyecek! 2023 yılı Çin astrolojisi: Tavşan yılı devam ediyor! Bu burçlar dikkat! 'Zor bir yıl olacak' Ünlü astrolog paylaştı: Bugün bunları yapmak için en doğru zaman Etkisi 4 gün sürecek! Ünlü astrolog Dinçer Güner yorumladı: Bu engele dikkat! Nikah işlemleri başlatılsın! Ağustos ayında evlenecek 3 burç belli oldu Zodyak'ın ışıltısını taşıyan 3 burç belli oldu! Megastar Tarkan gibi ışıldarlar... Bugün saat 21:31'e dikkat! Ünlü astrolog yorumladı: 10 gün etkili olacak, vaziyet alın! Sevgilisini yarı yolda bırakıp kendi yoluna giden 3 burç belli oldu Birbirinin kabusu olan burçlar belli oldu: İki dünya bir araya gelse olmaz! Ünlü astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı: Hazır olun, durum çok fena! Dikkat! "Merkür kendi tahtında" dedi ve uyardı! 5 Ekim'e kadar devam edecek