Bugün başladı, bir ay boyunca devam edecek! Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: Pire için yorgan yakmayın!

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 23 Ağustos günlük burç yorumlarını paylaştı. Güner sosyal medya hesabından paylaştığı 'Bol bol çalışma zamanı' başlıklı yazısında bakın nasıl uyarılarda bulundu.

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güneş Başak burcunda" ifadelerini kullandı.

İşte Dinçer Güner'in Twitter paylaşımı;

"23 Ağustos itibari ile Güneş artık Başak burcuna geçiş yapacak. Güneş Başak burcunda ortalama bir ay kadar seyahat edecek. Güneş bizim odaklandığımız konular, fiziksel planda ihtiyaçlarımız, hedeflerimiz, amaçlarımızın ne olduğu ile ilgilidir. Güneş’in Başak burcuna geçişi ile birlikte 1 aylık süreçte ihtiyaçlarımız, hedeflerimizi, amaçlarımızı Başak burcu semboliği karşılayacak demektir. Başak burcunun temiz, hizmet odaklı, detaylara önem veren, mükemmeliyetçi ve çalışkan enerjilerini hayatınıza yansıtmak bu dönemde daha kolay olacaktır.

Sağlığınıza özen göstermek, sağlık kontrollerinden geçmek, sistemli, analitik ve düzenli olmak konularında sizde bu ay kendi payınıza düşeni yapabilirsiniz. Üstlendiğiniz görevleri becerikli ve yetkin bir biçimde detaylara önem vererek ve analiz yeteneğinizi kullanarak üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Verimlilik ve istatistiki bilgilerden bir sentez yapmak konusunda çalışabilirsiniz. Dakiklik ve mükemmellik için hassasiyet gösterebilirsiniz. Bu dönemde tüm hayatınızı düzene koymak ve tamirat tadilat yenileme işlerini yapabilirsiniz."

Kaynak: Haber Global TV