Astroloji Haberleri - Sayfa 19

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Ünlü astrolog "Bunları bir kenara not edin" diyerek anlattı: Merkür ve Uranüs ters köşe yapacak İlginç şeyler olacak, maddiyat detayına dikkat! Dinçer Güner 12 burcu tek tek uyardı Şok edici astroloji sırrı: Sosyal medya aşkıyla evlenecek burçlar belli oldu! 2 burç sizi şaşırtacak Doğuştan pasaklı 3 burç belli oldu! Ev temizliğinden hoşlanmıyorlar Ünlü astrolog, "Tüm önemli işlerinizi saat 15:35'e kadar halledin" diyerek uyardı! İşte nedeni... Afrodite taş çıkarırlar! Doğuştan güzel 3 burç belli oldu 30 yaşına girmeden evlenecek 3 burç belli oldu Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yazdı: 8 burç aşkı, 4 burç parayı bulacak Kasım ayında aşkı da parayı da bulacak 3 burç belli oldu Doğuştan zengin olmaya aday 3 burç belli oldu! Her an milyoner olabilir Asla küs kalamayan 3 burç belli oldu! 12 burcun en çekilmez özellikleri belli oldu: Beterin beteri var! Astrolog Dinçer Güner yılın son ay tutulması için uyardı: Etkileri 12 burcu da kasıp kavuracak! En huysuz 3 burç belli oldu... Hiçbir şey beğenmeyip her şeye kulp takıyorlar! 28 Ekim geliyor! Ünlü astrolog saat verip kehanetlerini sıraladı: Dönüşüme hazır olun! Doğuştan tripkar 3 burç belli oldu! Bir dokunan bin ah işitiyor Bir hafta içinde aldatılacak 3 burç! İhanetin kitabını yazacaklar Boğa ve Akrep karşı karşıya... Ünlü astrolog yorumladı: Bu korkutan risklere dikkat! Astrolog Nilay Dinç korkuttu: Yatırım yaparken dikkat! Kasım ayında cepleri de kalpleri de dolacak 3 burç belli oldu Astrolog Dinçer Güner'den iş arayanlara müjde! Bu tarihleri işaret etti Kirada oturmaya mahkum 3 burç Astrolog Dinçer Güner duyurdu: O burcun dönemi başladı! "Ya hep ya hiç..." Astrolog Dinçer Güner tek tek anlattı: Dikkat, 10 Kasım’a kadar sürecek!