Astroloji Haberleri - Sayfa 21

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Ekim ayında bu burçların yüzü gülmeyecek! Aşk, kariyer ve paradan yana şanssızlar 2023'ün ikinci çeyreğinde ev sahibi olacak 2 burç belli oldu! Bu 3 burç son düzlüğü geçti! Bir devir bitti, şans kapıyı kırıyor En flörtçü 3 burç! Sürekli pusudalar! Ekim ayında cepleri de kalpleri de dolacak 4 burç belli oldu Bugüne lanet okuyacak 3 burç! Artık bir karar verin yoksa hüsrana uğrayacaksınız! Dinçer Güner bugüne dikkat edin dedi, tüyo verdi Astrolog Dinçer Güner "Merkür Terazi'de" dedi ve ekledi: Bu dönemin en kötü sonucu... Hafızası zehir gibi güçlü olan 3 burç belli oldu! Bu kişileri kandırmak imkansız Kandırılması en kolay 4 burç belli oldu! Her söylenene inanıyorlar, hep kandırılıyorlar Astrolog Dinçer Güner "Hiç sevmem" dedi, o burcu özellikle uyardı: Başınıza iş almayın! 35 yaşından sonra zengin olacak burçlar belli oldu! Tomar tomar para geliyor... Bugüne dikkat! Astrolog Dinçer Güner uyardı: Sırlar açığa çıkabilir! Bu 3 burca 2 kat maaşlı iş teklifleri geliyor! 15 Ekim'den sonra... Astrolog Dinçer Güner'den 12 burç için uyarı: Bugün kandırılabilirsiniz! Sonbaharı en çok seven 5 burç belli oldu! Bu hafta konuşan kazanacak! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı 'Evde kaldım vah' diyen 3 burç! Bir türlü evlenemiyorlar Nuray Sayarı açıkladı: Bu burçlara güven olmaz! 29 Eylül saat 12.57'ye dikkat! Ünlü astrolog 'Koç Dolunayı'nı yorumladı: "Son 15 gündür..." 'Yavaş atın çiftesi pek olur' dedirten 3 burç! Aşk yaşamak isteyen burçları 'Etkisi 4 gün diyerek' uyardı: Yıldırım hızıyla... 4 mevsim yaz olsun diyen 3 burç belli oldu! Ağustos Böceği gibiler... Burcunuza göre mükemmel evcil hayvanlar