Astroloji Haberleri - Sayfa 18

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Hafta sonu gerçek aşkı bulacak 3 burç! İkizler burcunun ruh eşi bu 5 burçtan birinde Rüyalara dikkat! Ünlü astrolog tarih vererek uyardı Doğuştan külyutmaz 3 burç! Yaş tahtaya basmazlar Ünlü astrolog "Aman dikkat edin" diyerek uyardı: Bunları yapmayın! Bugün ağzından çıkan sözlere dikkat etmesi gereken 3 burç! Ünlü astrolog Hande Kazanova, 15 Kasım'ı işaret etti! İntikam için yaşayan 4 burç belli oldu: Onlarla düşman olan asla iflah olmaz Dinçer Güner 'tehlikeli bir hafta' diyerek 12 burç için uyardı: Cinsellik, para, ölüm, güç... Dinçer Güner anlattı: 5 burç elini neye atsa kazanacak, 7 burç için ortalık fena karışacak En kindar 3 burç açıklandı: Onlara yanlış yapan yandı! Felaketler kapıda aman dikkat! Ünlü astrolog uyardı: "Depremler, fırtınalar veya yangınlar..." Bugün burcunuzu neler bekliyor? Aşk, kariyer, para... Ünlü astrolog uyardı: Bu nedenle başınız sık sık derde girebilir! Bu burçların kısmeti açılıyor! Zengin damat adayları kapınızı çalacak Ünlü astrolog tarih vererek uyardı: Neredeyse tek bir güzel haber yok! Gözünüz aydın! Ünlü astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: Elinize güzel fırsatlar geçebilir Etkisi 3 gün sürecek! Astrolog Dinçer Güner uyardı: Tutku ve ihtiras var En cilveli 3 burç belli oldu: Onlara karşı koymak mümkün değil! Bu hafta yok yok... 3 burç öfkeden, 5 tutkudan, 4 paradan delirecek! Doğuştan kısmetsiz 3 burç belli oldu 2024 onların zafer yılı! Bu burçların kısmetleri aniden dolup taşacak... Akrep ve İkizler dikkat! Astrolog Dinçer Güner'den 'yeni aşk' uyarısı! "Sazan gibi..." Kasım'ın şanssız burçları belli oldu! Aşk, para, kariyer...