Astroloji Haberleri - Sayfa 17

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

2024 yılında evlenecek 3 burç belli oldu! 2024'ün en şanslı burçları: Para, aşk ve kariyer hepsi bir arada Astrolog Dinçer Güner 12 burç için kehanetlerini tek tek sıraladı 2024 fena çarpacak! Astrologlar uyardı: Bu 3 burç şimdiden önlem alsın! Aşk yaşamak isteyen burçları uyardı: Etkisi 2 gün sürecek! En çok nefret edilen 5 burç! Herkes onlardan köşe bucak kaçıyor Hep de kötü şeyler olmuyor! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı Etkisi 2 gün sürecek! Astrolog Dinçer Güner: "Banka hesaplarınıza dikkat!" Türk astrofotoğrafçıya Greenwich ödülü: Güneş fotoğrafı ile kazandı Aralık ayında para içinde yüzecek 3 burç açıklandı! Kova burçlarının libidosu coşacak! 27 Kasım-4 Aralık burç yorumları! Ünlü astrolog Dinçer Güner 4 gün sürecek zor günlerin başladığını duyurdu Durmadan özür dileyen 3 burç! Biri bitti derken yenisi kapıda! Ünlü astrolog 12 burcu uyardı: Bu sefer kariyer hayatınızı vuracak Yepyeni bir dönem başlıyor! Ünlü astrolog Dinçer Güner: Güneş Yay burcunda! "Az kaldı, sıkın dişinizi" dedi! O burcun 'oh be' diyeceği günü açıkladı 23 kilo vermişti... Ünlü astrolog kilo vermek için uygun zamanı işaret etti Aşk, cinsellik, heyecan, korku... 12 burcun gizli tutkuları ortaya çıktı! Etki süresi 2 gün... Güneş ile Pluton arasında sekstil açı oluşacak! Turnayı gözünden vuracak 3 burç belli oldu! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için uzun uzun anlattı! En çok yalan söyleyen 3 burç belli oldu! Ünlü astrolog açıkladı Sabah başladı, 3 gün sürecek! Ünlü astrologdan kritik uyarı Ünlü astrolog Dinçer Güner'den bekarlara müjde!