Astroloji Haberleri - Sayfa 20

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Astrolog Dinçer Güner tek tek anlattı: Dikkat, 10 Kasım’a kadar sürecek! Doğuştan neşeli 3 burç! Burçlar bir rahatsızlık olsaydı! Şizofren, bipolar, anksiyete... İşte 12 burç sırlaması Astrolog Dinçer Güner'den iyi haber: Aşkta en şanslı günleri açıkladı Doğuştan dengesiz 3 burç! Vaziyet alın aman dikkat! Ünlü astrolog uyardı: 19 Ekim'de dikkatli olun! Barut fıçısı gibi dolaşacaklar! Kasımda isyan bayrağını çekecek 3 burç Dikkat! Etki süresi 4 gün sürecek! Ünlü astrolog uyardı: "Yıkıcı ve tehlikeli hale gelebilir" 'Kasım'da aşk başkadır' diyecek 3 burç belli oldu! Film gibi bir aşk onları bekliyor Bu 3 burç altın yatırımıyla kazanıyor Sabah başladı tüm gün sürecek! Ay-Neptün etkileşiminin burçlara inanılmaz etkisi Bu hafta bereket yağıyor... 3 burç aşka, 4 burç paraya, 5 burç eğlenceye doyacak! 14 Ekim Güneş tutulmasına dikkat! Astrolog Nilay Dinç yorumladı: 3 burç perişan, 3 burç şanslı Güneş tutulması kapıda! Ünlü astrolog 2004 yılını işaret etti: Hayatınız değişebilir! Aşk veya takıntı... Bu 3 burç eski sevgilisini unutamıyor İstanbul depremi, 3. dünya savaşı, salgınlar, ekonomi... Nuray Sayarı'dan bomba yorumlar 2024'te burçları neler bekliyor? Ünlü astrolog yorumladı: Bolluk bereket içinde yaşayacaklar... Doğuştan gelgit akıllı 3 burç! Ruh halleri hava durumundan daha çok değişiyor Biri bitti derken yenisi başlıyor! Ünlü astrolog tarih verdi: Aşkta, parada bereket yok! İnatçı Boğa, karamsar Oğlak, sinirli Akrep... Burçlara göre ilişkilerde en sık yapılan hatalar Etkisi 5 gün sürecek... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: Öfkesiyle dağları bile deviren 3 burç belli oldu Tutulma haftaya damga vuracak! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Tuttuğunu koparan 3 burç belli oldu!