Dinçer Güner uyardı: "Hayatınız kararmasın, 3 Ocak'a kadar sürecek"

Astrolog Dinçer Güner, 3 Ocak'a kadar sürecek olan ve etkisinde olacaklara çok olumsuz yansıyabilecek olan gelişmeyi açıklayarak uyarılarda bulundu.

Son Güncelleme:

"Bugün itibarıyla Merkür'ün geri hareketi yay burcunda devam edecek" diyen astrolog Dinçer Güner, tarih vererek çok önemli uyarılarda bulundu. Kişisel sosyal medya hesabından burçlara yönelik günlük uyarılarda bulunan Dinçer Güner, oğlakla ilgili şunları söylemişti:

"Güneş Oğlak burcunda, ciddi, hırslı, güvenilir, disiplinli, otoriter, iş ve kariyer odaklı, gerçekçi, dayanıklı, verimli çalışan, olgun, ailesine düşkün, sorumluluklarının bilincinde, sabırlı sebatlı ve temkinli olmayı temsil eder.

Bu süreçte siz de hayatınızın iplerini ele tutmak, hayatınızı çevreleyen koşulları kontrol etmek, kariyerinizde yeni hedefler belirlemek, statü ve prestijinizi artırmak için çaba harcayabilirsiniz. Kendinizi gelecek hedefleriniz doğrultusunda motive ederek, başarı olmanıza yardımcı olacak adımları atabilirsiniz.

Oğlak dönemi para ve mali işleri, şirket ve kurumsal yapıları, iş ve kariyer planlamalarını yapmak için en uygun zamandır. Toprakla , inşaatla, tarımla , sistem kurmak ve temel atmanız gereken her türden çalışma, kural ve disiplin koyma ve yerleştirme için Oğlağın somutlaştıran ve sağlamlaştıran etkilerinden yararlanabilirsiniz.

Oğlak vücutta dizler, dişler, kemikler, iskelet yapınızı ve cildi temsil eder. Bu organlarla ilgili bakım ve özen konusu gündeme gelebilir."

Dinçer, güner bugün ise 3 Ocak'a kadar sürecek olan bir etkiyi yazarak çarpıcı uyarılar da bulundu...

Kaynak: Haber Global TV