Astroloji Haberleri - Sayfa 15

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

2024'ün ilk 3 günü tepetaklak olabilirsiniz... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı Kısmeti kapalı 3 burç belli oldu Astrolog Dinçer Güner 'Skandallara dikkat' diyerek açıkladı: Etkisi 4 gün sürecek! Doğuştan en geveze 3 burç belli oldu! Onların çeneleri asla durmuyor Astrolog Dinçer Güner uyardı: Aman dikkat! Birinin 2. veya 3. flörtü olabilirsiniz Doğuştan keçi gibi inatçı 3 burç belli oldu Kafanız karışacak: "İyi mi, kötü mü belli değil!" Astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı 27 Aralık saat 03.32'de gerçekleşti! Astrolog Dinçer Güner'den 'Yengeç Dolunayı' uyarısı "Fırsatlara hazır olun" dedi, bakın hangi tarihleri işaret etti Ünlü astrolog yılın son haftasını yorumladı: 4 burç şanslı, 4 burç gariban Şok edici astroloji sırrı: İlk aşkıyla evlenecek 3 burç belli oldu Bu listeye bakmadan 2024'te adım atmayın... Ünlü astrolog 12 burç için tek tek açıkladı! Sırtınızı dönmemeniz gereken 6 burç Dinçer Güner uyardı: "Hayatınız kararmasın, 3 Ocak'a kadar sürecek" Dinçer Güner onlara müjdeyi verdi: Sizin zamanınız başlıyor Astrolog Dinçer Güner 'Şişt pişt sakin ol' diyerek herkesi önceden uyardı 2024 yılında zayıflayacak 5 burç! Günden güne eriyecekler Astrolog Dinçer Güner 12 burcu uyardı: İlişkilerde bunlara dikkat! Etkisi 4 gün... Astrolog Anıl Can'dan 'yerel seçim' tahminleri: Ekrem İmamoğlu'nun karşısındaki olası adaylar... Bu hafta parayı bulacak 4 burç! Listede siz de olabilirsiniz Etkisi 2 gün! Merkür Satürn 'sekstil' açısında bunlara dikkat! 2024'te son 12 yılın en şanslı dönemini yaşayacak 3 burç! Ünlü astrolog Dinçer Güner açıkladı En kurnaz 3 burç belli oldu! Dereye susuz götürüp susuz getiriyorlar 2024 yılında cepleri para dolacak 3 burç açıklandı