28 Şubat saat 19.41'e kadar dikkat! Astrolog Dinçer Güner, “Nadiren oluyor" dedi ve tüyo verdi: Hayalleriniz böyle gerçekleşebilir!

28 Şubat'ta iletişim gezegeni Merkür, Güneş'in kalbinde yer alacak. Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Nadiren oluyor" dediği bu gökyüzü olayı ile ilgili bakın neler anlattı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Ünlü astrolog Dinçer Güner 28 Şubat'ta bizleri bekleyenleri anlattı: Merkür, Güneş’in kalbinde balık burcunda olacak ama tek başına değil. Bu sefer yanında Satürn gezegeni de olacak.

Güneş’i bir kral gibi düşünebilirsiniz. Sistemdeki gezegenler, Güneş’in kalbinde olduğunda bir süreliğini krallığı devralır. Tıpkı 23 Nisan’da kısa bir süreliğine politikacıların koltukların aoturan çocuklar gibi.
Merkür iletişimle ilgilidir. Ağzımızdan çıkan sözler, aklımızdan geçenlerle ilişkilidir. Merkür, Güneş’in kalbine geçtiğinde sistemin merkezi olur. İşte tam bu zamanlarda ağzınızdan çıkanlara, zihninizden geçenlere dikkat etmeniz gerekir.
Merkür’ün Güneş’in kalbinde olma hali 28 Şubat günü TSİ 03:28’de başlıyor pik yaptığı zaman ise 11.33 ile 12.01 arası. Bu zaman aralığı değerli. Merkür’ün Güneş’in kalbinde olma hali 19:41’e kadar sürecek.

Peki, Balık burcunda olması ne anlama geliyor?