Astroloji Haberleri - Sayfa 14

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Şubat'ta aşkı da parayı da bulacak en şanslı 3 burç belli oldu! Perişanlıkta tarih yazan 3 burç belli oldu! Talihsizlik peşlerini bırakmıyor Uzman astrolog açıkladı: Zayıflamak istiyorsanız onu bekleyin Astrolog Dinçer Güner 'hadi bakalım' diyerek paylaştı: Tam plan yapılacak gün! Sıra dışı ve sürprizli bir hafta... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı 2024 yılının en şanslı burçları ay ay belli oldu... Para, aşk ve kariyer onların olacak! 12 burç için tek tek açıkladı: Korkmayan 5 burç kazanacak, 7 burç çok şey kaybedecek İyi günde yanınızda olacak 3 burç! Astrolog Dinçer Güner açıkladı: 2024'te evlenecek 3 burç! Bu 3 burç sürekli pusuda! Kalbinizi her an çalabilirler Tek bir güzel haber yok! Astrolog Dinçer Güner "Etkisi 2 gün" diyerek uyardı Fırsatlarla dolu 41 gününüz var... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek açıkladı! En acımasız ve kindar 3 burç belli oldu Bu yıl hayatı değişecek 3 burç belli oldu! Sevgiliye kapıyı gösterecek 3 burç! Dinçer Güner 'herkese geçmiş olsun' diyerek duyurdu Doğuştan narsist 3 burç! Astrolog Dinçer Güner 'Dikkat Merkür' diyerek uyardı: Yarına kadar bunlara dikkat edin! 2024 burçların enleri! Astrolog Elvan 12 burç için yorumladı: En şanslı, en zengin, en atarlı... 'Keşke hiç tanımasaydım' dedirten 3 burç! Onlarla aşk yaşayanlar bin pişman En öfkeli 3 burç belli oldu Bu 3 burca yanlış yapan yandı 2024 yılı burçlara özel seyahat rehberi Astrolog Dinçer Güner'den korkutan 2024 öngörüleri... 2023'ü aratan bir yıl olacak!