Astroloji Haberleri - Sayfa 13

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Şubat'ta turnayı gözünden vuracaklar... Aşkta ve parada yüzü gülecek 3 burç Ünlü astrolog "Etkisi 2 gün" diyerek uyardı: 'Gaza gelmeyin' Kritik uyarı! 2024'te ilk kez gerçekleşiyor... Aslan Dolunayı'nın burçlara etkileri Dikkat 16 Şubat'a kadar sürecek! Ünlü astrolog "Venüs Oğlak burcuna geçti" diyerek tek tek anlattı Bu 3 burcun kalbini kırmayın! Bebek kadar masumlar... Gökyüzünde özel açı tetikleniyor! "Beklentiler, yanılgılar, hayal kırıklıkları..." diyerek anlattı Aslan'da T-Kareli dolunay var! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Şubat'ta maaşları 2'ye katlanacak 3 burç belli oldu 11 burcun gözünün içine baktığı burç... Dinçer Güner 'çok kritik' deyip açıkladı: Yapacağınız tek bir şey var... Anında aşık olan 3 burç! Etkisi 3 gün... Astrolog Dinçer Güner'den 3 burca müjde: Maddi olarak güzel günlere hazır olun 21 Ocak'a kadar dikkat! Ünlü astrolog Nilay Dinç açıkladı: Şans bu burçlardan yana... Astrolog Dinçer Güner'den aşk ve para uyarısı: Atlamayın hemen Astrolog Dinçer Güner tarih verdi: Belirsizlikler ortadan kalkacak! Tüm talihsizlikler bu burçları bulacak! İşte haftanın en gariban 4 burcu Bu hafta korkmayın... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için uzun uzun anlattı Doğuştan en şanssız 3 burç belli oldu Dinçer Güner'in verdiği saat başladı, sabah 06:28'e kadar sürecek Ünlü astrolog Dinçer Güner müjdeyi verdi Başına talih kuşu konacak 3 burç belli oldu! Para beklemedikleri anda gelecek 2024'ün ilk yeni ayı Oğlak burcunda... Sürprizlerle dolu bir dönem başlıyor! En çekilmez 3 burç belli oldu! Evlat olsa sevilmez Dinçer Güner birbirine aşık çiftleri uyardı: 2 gün sürecek!