Astroloji Haberleri - Sayfa 16

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Bu hafta yer yerinden oynayacak... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı: Dikkat, at izi it izine karışıyor! Merkür gerilemesi fena çarpacak! Astrologlar uyardı! Bu 3 burç beklemede kalsın Dikkat! Astrolog Dinçer Güner tarih verdi: Geçmişte yaşadığımız yaralar alevlenebilir! 2024 yılında burçları neler bekliyor? Aşk, sağlık, para... En üzgün burçlar belli oldu! 2024'de de yüzleri gülmeyecek Ünlü astrolog 'mükemmel zaman' dedi, 12 burç için bakın neler anlattı Herkes bunu araştırıyor: Biz açıklıyoruz: İşte en sevilmeyen burçlar Eyvah, yine başladı! Bu kez iki burçta gerçekleşecek! İşte 12 burca etkisi 2024 yılında ev sahibi olacak 3 burç belli oldu 13 Aralık saat 2.31'e dikkat! Astrolog Dinçer Güner 'Yay Yeniayı'nı 12 burç için yorumladı 2024'ün en şanssız burçları belli oldu! Bu yıl da yüzleri gülmeyecek En çok yalan söyleyen 3 burç... Ünlü astrolog açıkladı! Çok acayip bir hafta... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı En sinsi 3 burç belli oldu: Onlara güvenmeyin! Nikah masası bu burçları çağırıyor! 2024 yılında evlenecek burçlar belli oldu Astrolog Dinçer Güner'den 'aşk' kehanetleri: 12 burç için tek tek anlattı Güzel haberler bekleyenlere müjde! Astrolog Dinçer Güner tarih verdi 6 Aralık saat 16.50'ye kadar dikkat! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için anlattı Şimdi diğerleri düşünsün! 2024'ün en şanslı 3 burcu: Jüpiter sizi destekliyor Astrolog Dinçer Güner'den bekarlara müjde! Uzun süreli ilişkiler bu tarihte kapınızı çalacak 2024'te zengin olacak 5 burç belli oldu: Cepleri parayla dolup taşacak Astrolog Dinçer Güner 29 Aralık'a kadar aşık olacak 3 burcu açıkladı! Harika bir hafta sizi bekliyor... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için uzun uzun anlattı!