Ünlü astrolog Hande Kazanova 12 burç için yorumladı, onları uyardı! Cuma günü başlıyor, 5 Ağustos'a kadar vaktiniz var

Ünlü astrolog Hande Kazanova, Oğlak burcunun son derecesinde dün Dolunay gerçekleştiğini belirterek, son derecelerin oldukça kritik noktalar olduğunu söyledi. Cuma günü Merkür'ün Başak burcuna geçeceğini söyleyen Kazanova, "5 Ağustos’a kadar işlerinizi bitirin" diyerek uyardı.

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Hande Kazanova, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda, yen haftaya Dolunay'ın etkileriyle başladığımızı belirterek, "Oğlak burcunun son derecesinde bir Dolunay gerçekleşti. Son dereceler oldukça kritik noktalardır, sonlanma, bitiş enerjisi taşırlar. Bir konunun kapanması, sonlanması, 22 Haziran zamanı verilen kararların sonuca ulaşması öne çıkabilir." dedi.

Kazanova, Merkür ve Uranüs arasında dik açı olacağını söyleyerek şöyle dedi:

Yasalar ve kanunların hazırlanmasında zorluklar yaşanabilir. Hava koşullarında değişiklikler ve sert rüzgarlar olabilir. İletişimde ve yolculuklar sırasında beklenmedik durumlara açık olalım. Elektrik, elektronik cihazlarda sorunlar oluşabilir. Yangınlara karşı dikkatli olalım. Salı günü güneş merkezli haritada Venüs ve Jüpiter arasında dik açı olacak. Harcamaların ciddi anlamda artacağı ve enflasyonist etkilerin görünür olacağı bir dönem bizi bekliyor. Para piyasalarında hızlı hareketlilikler yaşanabilir. Güneş’in Plüton ile dik açısı, liderlere yönelik saldırılar ve finansal manipülasyonların artacağı bir süreç olarak karşımıza çıkabilir. Doğal afetlere karşı da hazırlıklı olmalıyız.