Astroloji Haberleri - Sayfa 11

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

İyi haberlerimiz var! 'Merkür ile Şiron'u işaret edip tek tek anlattı Haftalık burç yorumları: 2 burç için harika, 3 burç için kötü haber var! 'Aman aşırıya kaçmayın' dedi! 12 burcu bakın nasıl uyardı Astrolog Dinçer Güner'den 12 burç için kötü haber: O gün geldi çattı Astrolog Dinçer Güner güzel haberi böyle duyurdu: O gün bugün! Bu hafta aşk ve para konuşacak! Astrolog Dinçer Güner uzun uzun anlattı Ünlü astrolog 12 burç için yorumladı: 2 burç taşınacak, 3 burç için sürpriz değişiklikler var! Aman dikkat! Kötücül gezegen, Güneş ile birlikte hareket ediyor! Astrolog Dinçer tarih verip uyardı 28 Şubat saat 19.41'e kadar dikkat! Ünlü astrolog “Nadiren oluyor" dedi ve tüyo verdi Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı: 28 Şubat’ta saat 11:33 ile 12:01 arasında... Astrolog Dinçer Güner uyardı: Jüpiter Merkür 'sekstil' açısında bunlara dikkat! 12 burcu etkileyecek! Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı: Yangın, patlama, deprem... Toksik ilişkilerin 1 numarası onlar... Bu 3 burçla sevgili olmadan önce 2 kere düşünün 3 Mart'a kadar sürecek! 3 burç iş değiştirecek, 2 burç sevgilisinden aniden ayrılacak Dinçer Güner'den '24 Şubat' uyarısı: Onları zor bir süreç bekliyor... Dinçer Güner, '10 Mart'a kadar çok zor' dedi, yapmanız gerekeni tek tek sıraladı 24 Şubat'a dikkat! Astrolog Dinçer Güner 12 burcu uyardı: Hiç iyi şeyler olmayacak Mart ayında cefa çekecekler! Bu 3 burcun yüzü hiç gülmeyecek! Astrolog Dinçer Güner'den bekarlara müjde! Astrolog Dinçer Güner 12 burç arasından en şanslı 2 burcu açıkladı: Para da aşk da geliyor Bu hafta sevgilisinden ayrılmayı aklına koyan 3 burç! Her son bir başlangıçtır Astrolog Dinçer Güner 12 burç arasında özellikle onları uyardı: 1 ay aklınız başınızda olmayacak! 'Libido fora' diyen Dinçer Güner, tüm burçları uyardı Balık burcu olan Arda Güler "19 yaşındaki genç Türk futbolcu" olmak üzere