Astroloji Haberleri - Sayfa 12

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Eyvah ki ne eyvah... Hastalık hastası 4 burç belli oldu! Astrolog Dinçer Güner 12 burcu da uyardı: 2 gününüz var! Milyoner olmadan ölmeyecek 3 burç beli oldu! Astrolog Dinçer Güner'den '14 Şubat' uyarısı: Bugün sizi şoke edebilir Astrolog Dinçer Güner '2008'den beri ilk kez' diyerek açıkladı: 12 burcu da çok fena etkileyecek! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yazdı: Haftaya tatlı başlıyoruz, şimdilik... 23 Mart'a kadar sürecek! 3 burç kavga edecek, 2 burcun gizli düşmanları var En ağır abiler bu 3 burçtan çıkıyor! 10 Şubat saat 01.58'e dikkat! Ünlü astrolog uyardı: Felaketler kapıda! Bu tarihlere dikkat! Aşkta marjinal gelişmeler var: "Yatak odanızda..." Hep de kötü şeyler olmuyor! Bu tarihlere dikkat! Havada aşk kokusu var... 10 günlük süreç başladı! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı Evlilik için en mükemmel 3 burç! Onları görür görmez nikah masasına koşun Libido denince akla bu 3 burç geliyor! Liste başında öyle bir burç var ki... Dikkat 23 Şubat'a kadar bunları konuşacağız! Ünlü astrolog tek tek yorumladı Kemerlerinizi bağlayın, kalkışa hazır olun! "3 Şubat'a kadar..." Hayattan soğutan en toksik 3 burç belli oldu! Yeni sevgili bulmanın tam zamanı... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için paylaştı Sadece 1 gün kaldı: Paraya para demeyecek 3 burç belli oldu Dinçer Güner'in işaret ettiği tarih kapıya dayandı, 31 Ocak'a kadar sürecek! Koçta kriz, Boğada iş alarmı! Bu burçlar çıkmaz sokağa giriyor! 12 burç için günlük burç yorumları Bu hafta bu 4 burcun yüzü gülmeyecek! Ünlü astrolog duyurdu: İşte gariban burçlar... Bu hafta neler olacak neler: 4 burca parasal fırsat, 5 burca aşk var! Bugün gerçekleşiyor! Astrolog Dinçer Güner'den 'Aslan Dolunayı' uyarısı