Abdulkadir Uraloğlu Haberleri - Sayfa 3

Abdulkadir Uraloğlu 1966 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelmiş Türk siyasetçi ve mevcut Ulaştırma ve Altyapı Bakanı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1988’de mezun oldu. İzmir bölge müdürüyken 2015 yılında görevinden istifa ederek AK Parti’den Trabzon milletvekili adayı adayı olmuştu. Ancak o dönem aday gösterilmedi.

23 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından T.C. Karayolları Genel Müdürü olarak atandı. 3 Haziran 2023 günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı.

Danıştay'ın 'hakimler aranamaz' kararına itiraz! Bakan Uraloğlu'dan açıklama geldi Bakan Uraloğlu: Zengezur için Azerbaycan ile çok yakın çalışıyoruz Bakan müjdeleri peş peşe duyurdu “Taşkent Deklarasyonu” imzalandı Türkiye, İran, Özbekistan ve Türkmenistan, Taşkent Deklarasyonu’nu imzaladı Bakan Uraloğlu'dan THY'nin sefer iptalleriyle ilgili açıklama Bakan duyurdu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya düşecek Eylül ayı ihracatında yeni rekor  Bakan Uraloğlu'dan İsrail'e uçuşlar ve tahliye operasyonu sorularına yanıt Zengezur Koridoru'nda çalışmalar ne aşamada? Uraloğlu'dan açıklama Bakan Uraloğlu'ndan cep telefonu uyarısı Vergisiz bilgisayar ve cep telefonunda tarih belli oldu Uraloğlu'dan 'Orta Koridor' ve 'Zengezur' mesajları Türkiye Kart'ın pilot uygulaması tamamlandı: Yıl sonunda 6 ilde kullanılacak Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete girecek Türkiye'nin ilk yerli demir yolu tekerlek setleri yola çıktı İstanbul depremine hazırlık! Bakan Uraloğlu, tahliye noktalarını duyurdu... Çamlıca Kulesi'ni ziyaret eden kişi sayısı açıklandı Bakan Uraloğlu: Zonguldak, Türkiye'yi dünyaya bağlayacak "Dünyanın En İyi 100 Limanı" listesinde Türkiye'den 4 liman bulunuyor Genişbant internet abone sayısı 91,6 milyona ulaştı Bakan Uraloğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'nun Osmangazi Köprüsü'ne ilişkin açıklamalarına yanıt Ulaştırma Bakanlığı trafiğe kapanan yolları ve alternatif güzergahları duyurdu Bakan Uraloğlu'dan '5G'ye geçiş' açıklaması