Abdulkadir Uraloğlu Haberleri

Abdulkadir Uraloğlu 1966 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelmiş Türk siyasetçi ve mevcut Ulaştırma ve Altyapı Bakanı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1988’de mezun oldu. İzmir bölge müdürüyken 2015 yılında görevinden istifa ederek AK Parti’den Trabzon milletvekili adayı adayı olmuştu. Ancak o dönem aday gösterilmedi.

23 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından T.C. Karayolları Genel Müdürü olarak atandı. 3 Haziran 2023 günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda trenler ücretsiz Türksat 6A'nın logosu belli oldu Bakan Uraloğlu: "Kalkınma Yolu Projesi için 1592 kilometrelik yolumuz mevcut" Bakan Uraloğlu'ndan 'X' açıklaması: Hala temsilci atanmadı, kanuni düzenleme gerekecek Türkiye, Irak, Katar ve BAE arasında "Kalkınma Yolu" mutabakat zaptı imzalandı Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu ile nakliye süreci 25 güne düşecek Ankara'dan Diyarbakır'a ilk turistik tren Bayram tatiline ilişkin hava yolu istatistikleri açıklandı Fahiş fiyatlarla bilet satan otobüs firmalarına ceza yağdı! 330 binin üzerinde zararlı bağlantı engellendi Trabzon- Suudi Arabistan direkt uçuşları başlıyor Bakan Uraloğlu duyurdu! Akıllı yollar geliyor Bakan Uraloğlu, mart ayı hava yolu istatistiklerini açıkladı Bayramda otoyol ve köprüler ücretsiz olacak Haberleşme sektörü operatör geliri 244 milyar TL'ye ulaştı Bilecik-Yenişehir Devlet Yolu hizmete açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Haber Global'de Turistik trenlere iki rota daha eklendi Bakan Uraloğlu: İstanbul'da iki yeni metro hattı bu ay devreye alınacak Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılacak Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ankara'da Boğazlardan geçen gemi sayısı yüzde 8,2 arttı İstanbul Havalimanı'na kurulacak sistemle 3 uçak aynı anda inip kalkabilecek Otoyollarda yeni dönem: İstanbul'da başladı, tüm Türkiye'ye yayılıyor!