Abdulkadir Uraloğlu Haberleri - Sayfa 2

Abdulkadir Uraloğlu 1966 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelmiş Türk siyasetçi ve mevcut Ulaştırma ve Altyapı Bakanı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1988’de mezun oldu. İzmir bölge müdürüyken 2015 yılında görevinden istifa ederek AK Parti’den Trabzon milletvekili adayı adayı olmuştu. Ancak o dönem aday gösterilmedi.

23 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından T.C. Karayolları Genel Müdürü olarak atandı. 3 Haziran 2023 günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı.

Bakan Uraloğlu: Bir siber saldırı söz konusu değil 353 bin emekli indirimli seyahat etti Bakan Uraloğlu’ndan Erzurum’a hızlı tren müjdesi Bakan Uraloğlu duyurdu: TÜRKSAT 6A'nın 2'nci ateşleme süreci başarıyla tamamlandı Türksat 6A fırlatma öncesi kapsüle yerleştirildi Türksat 6A için geri sayım! Bakan son bilgileri paylaştı Bakan Uraloğlu, yollara akıllı ulaşım sistemleri kurulacağını bildirdi Türksat 6A'nın fırlatılmasında geri sayım başladı Haydarpaşa'daki kazılarda bulundu! Bakan açıkladı: Dünyada bir ilk olacak Bakan Uraloğlu: 1,5 yılda 6 milyon metreküp deniz dibi taraması yapıldı Tarih ve saat belli oldu: Türksat 6A uzaya gidiyor Örtü kalktı, uzun süre sonra ilk kez görüntülendi! Bayram tatilinde demir yollarını 7,5 milyon kişi kullandı Bayram trafiği: Otoyollardan 21 milyon 67 bin 377 araç geçti İHA ve dronlar için özel hava otobanları oluşturulacak 'Elektronik mühür' uygulaması hizmete hazır! Kurban Bayramı'nda hangi yollar ücretsiz? Bakan Uraloğlu açıkladı Bakan Uraloğlu: En yoğun kara yollarında 7/24 çalışıyoruz Boğazlardaki gemi geçiş ücretine zam! 5 ayda 82 milyonun üstünde yolcu havayolunu tercih etti Bakan Uraloğlu duyurdu: Yusufeli Merkez Viyadüğü, yarın hizmete açılacak Bakan Uraloğlu uçak biletlerinde tavan fiyatları açıkladı Bakan Uraloğlu: Türksat 6A'yı fırlatma işlemleri için 4 Haziran'da ABD'ye gönderiyoruz Bakan Uraloğlu duyurdu: Elon Musk'ın X'i Türkiye'de temsilcilik açtı