Rafael Nadal, Paris'te otel konforu yerine olimpiyat köyünde kalıyor

Spor haberleri 2024 Paris Olimpiyatları
Rafael Nadal, Paris'te otel konforu yerine olimpiyat köyünde kalıyor

Bugüne kadar 135 milyon dolarlık para ödülü kazanan efsanevi tenisçi Rafael Nadal, Paris 2024 olimpiyat oyunlarında otel yerine olimpiyat köyünde kalmayı tercih ediyor. Nadal bunu motivasyonla açıklıyor

Bugüne kadar 135 milyon dolarlık para ödülü kazanan efsanevi tenisçi Rafael Nadal, Paris 2024 olimpiyat oyunlarında otel yerine olimpiyat köyünde kalmayı tercih ediyor.

Nadal bunu motivasyon ile açıklıyor. Nadal "Olimpiyatlar 4 yılda bir oluyor. Bu yüzden otelde kalmak mantıklı değil. Tam olimpiyat deneyimi için köyde kalmalısınız" diyor ve ekliyor "Köyde kalmayıp oynamak başka bir şampiyonada oynamak gibi" diyor. Nadal ile birlikte çiftlerdeki takım arkadaşı yeni yıldız Alcaraz da olimpiyat köyünde kalıyor. 

Tenisten 20 milyon dolar kazanan ABD'li tenis yıldızı Coco Gauff'da Nadal'ın yolundan giderek köyde kaldığını söylüyor. Gauff "Nadal yapabiliyorsa ben de yapabilirim" diye düşündüğünü söylüyor. Gauff'un bazı arkadaşları hotel odasına geçiş yaptı. 

ABD'li basketbolcular hotelde kalıyor, İtalya kadınlar voleybol takımı da köy yerine oteli tercih edenlerden.

Olimpiyat köyündeki yataklar karton yatak olduğu eleştirilerine maruz kalmıştı. Bazı sporcular yere yatmayı tercih etti.