Kendini ihanete uğramış hisseden Arda Güler, Ancelotti gidene kadar Real Madrid'e dönmeyecek

Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler Milan
Kendini ihanete uğramış hisseden Arda Güler, Ancelotti gidene kadar Real Madrid'e dönmeyecek
FOTOĞRAF: AA

İspanyol basınında yer alan haberde Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan milli futbolcu Arda Güler'in en az 2 sezonluğuna başka bir takıma kiralacağı iddia edildi.

Real Madrid'e alt takıma gönderilmeme ve kiralanmama şartıyla imza atan Arda Güler, dakika almaktan umudunu kesti.

Real Madrid yönetimine ve Carlo Ancelotti'ye oldukça kızgın olan Arda Güler kendini aldatılmış hissediyor.

Sırf oynama şartını kabul ettiği için Real Madrid'e imza atıp, Barcelona'ya hayır çeken Arda Güler iki dev takım arasındaki rekabetin kurbanı olmuş görünüyor.

Real Madrid yönetimi sözleşmesini 2026 sezon sonuna kadar uzattığı Carlo Ancelotti'nin Arda'ya süre vermeyeceğini kabullenmiş durumda. Bu yüzden milli futbolcumuza kiralanabileceği bir kulüp aranıyor.

Ancak bu 1 senelik bir kiralama olmayacak. Muhtemelen Real Madrid yönetimi Carlo Ancelotti'nin görev başında olduğu süre boyunca Arda Güler'i takımdan uzak tutacak.

Bu yüzden Milan öne çıkmış durumda. Brahim'de de benzer bir durum yaşanmıştı. Milan'da 3 yıl geçiren Brahim Diaz olgunlaşmış bir oyuncu olarak Real Madrid'e döndü ve artık süre alabiliyor.

MILAN'IN TEKLİFİ ÖNE ÇIKIYOR

Real Madrid yönetimi de Arda Güler'in en az 2 sezonluğuna başka bir takıma kiralamak niyetinde. Milan öne çıksa da başka tekliflerin de gelmesi bekleniyor.

İspanyol devinin 'uzun süreli kiralama' fikrinde aslolan Ancelotti ile Arda Güler arasında yaşanan gerginlik. Bunun takıma olumsuz yansımasından endişe edildiği için Arda Güler, Ancelotti'nin sözleşmesi bitene kadar gözünün önünden uzak tutulacak.