İsrail bağlantısı unutuldu mu?

Adnan Oktar Organize suç örgütü Gündem haberleri Yaşam Haberleri Magazin Haberleri ÖZEL HABERLER Yargıtay Dünya haberleri İsrail İstihbarat
İsrail bağlantısı unutuldu mu?

Suç örgütü ele başı Adnan Oktar ve grubuna verilen 8 bin 658 yıllık ceza Yargıtay tarafından onandı. Yurtiçindeki suçlardan hüküm giyen Oktar, yakın geçmişte İsrail ve ABD ile derin bağlantılar kurarken, İtalyan Mason Locası'nda 33'üncü dereceden üye olduğu yalanını ortaya atmıştı.

Yargıtay 1.Ceza Dairesi, Ceza Dairesi Adnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası ile Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü kapsamında verilen cezaları onarken, gözler örgüt elebaşı Oktar ve elemanlarının geçmişteki faaliyetlerine çevrildi. Gerekçeli kararda Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası dahil örgüt üyeleri hakkında verilen hükümler kesinleşmiş oldu. Örgüt üyeleri cinsel istismar, kasten öldürmeye teşebbüs, eziyet, eğitim hakkının engellenmesi, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, kişisel verilerin izinsiz kayıt edilmesi gibi çeşitli suçlardan cezalandırıldı.

İsrail bağlantısı unutuldu mu? - Resim : 1
Örgüt elebaşı Oktar'ın elemanları, İsrail kasabı Netanyahu ile bir araya gelmişti.

GEN HIRSIZLIĞI İDDİASI

8 bin 658 yıl hapis cezası verilen Oktar ve suç örgütü, yurtiçinde işledikleri organize suçların yanı sıra  yurtdışında da karanlık ilişkiler üzerinden faaliyetler yürütmüştü. Oktar'ın sağ kolu olduğu sürülen Oktar Babuna için 1999'da düzenlenen ilik nakli kampanyası tartışılan ve tepki çeken faaliyetlerin başında geliyordu. Türk halkının kan örneklerinin ABD'ye kaçırıldığı ve gen hırsızlığı yapıldığı öne sürülürken, 1 Temmuz 1999 tarihli Sağlık Bakanlığı Etik Kurul imzalı yazıda ise Babuna kampanyasının durdurulduğu açıklanıyordu. Söz konusu kampanyanın Organ Nakli Kanunu'na aykırı olarak gerçekleştirildiği, düzenleyiciler hakkında iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası verilebileceği ifade edilmişti. 

İSRAİL İLE DERİN TEMASLAR

Oktar ve Babuna ikilisinin özellikle ABD ve İsrail ile olan bağlantı ve temasları ise oldukça dikkat çekiciydi. Öte yandan Adnan Oktar ve müritlerinin ilginç faaliyetleri arasında 7 Ağustos 2011 tarihi de önem taşıyor. Bu tarihte, ABD ordusundaki pilotların eğitildiği en büyük hava akademisi Teksas Lackland Hava Üssü'nde, Oktar'ın temsilcisi tarafından 'Darwin teorisinin çöküşü' ve 'Kur'an mucizeleri' başlıklı iki sunum yapılmış, sunum sırasında Oktar'ın fotoğraf ve video görüntüleri barko vizyondan askerlere gösterilmişti. Amerikalılar etkinliğe sadece Müslüman askerlerin katıldığını duyururken, Oktar ve müritleri ise konferansı gayrimüslim askerlerin de takip ettiğini öne sürmüştü. 

MOSSAD AJANINI ZİYARET 

San Antonio'daki bu konferanstan bir yıl sonra Oktar'ın sağ kolu olduğu öne sürülen Oktar ve Hüma Babuna kardeşler, Foundation adlı düşünce kuruluşunun direktörü Daniel Levi ile Washington DC’de bulunan Hür ve Kabul Edilmiş Büyük Mason Locası’nı ziyaret ettiler. Babuna kardeşlerin ABD'de görüştükleri Daniel Levi'nin adı 2007 yılında Mısır’da hapse atılan Muhammed El Attar'la gündeme gelmişti. Mısır'a girerken, İsrail’e bilgi sızdırmak suçuyla tutuklanan El Attar, Kanada ve Türkiye’de olduğu sıralarda İsrail gizli servisi MOSSAD için çalıştığını itiraf etmişti.

NETANYAHU İLE GÖRÜŞME 

Oktar'ın en önemli adamları olduğu öne sürülen Oktar Babuna ve Dr.Cihat Gündoğdu'nun temas kurduğu dikkat çeken isimlerin başında İsrail'deki Tapınak Tepesi Mirası Vakfı Başkanı Haham Yehuda Glick geliyor. Babuna ve Gündoğdu ikilisi, İsrailli Haham Glick'in girişimleri sayesinde İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşme fırsatı yakalamıştı. Babuna'nın dikkat çeken yurtdışı temaslarından biri  Brüksel'de düzenlenen 'Crans Montana Forum' toplantıları olmuştu. 

İsrail bağlantısı unutuldu mu? - Resim : 2
Oktar grubundaki kadınlar "kedicik" olarak adlandırılıyor. 

MASON YALANI!

'Adnan Oktar ve grubuna' yönelik yürütülen soruşturmada müştekilerden C.Ö, Oktar’ın Mason olmak için 1 milyon 50 bin Euro ödediğini iddia etmişti. Öte yandan Oktar'ın İtalyan Mason Locası'nda 33'üncü dereceden üye olduğu; Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Türkiye Büyük Locası tarafından yalanlanırken, Loca'nın Büyük Üstadı Bülent Akkan imzasıyla yapılan açıklamada, Oktar'ın dünyada kabul gören hiçbir Mason Derneği tarafından Masonluğa kabul edilmesinin mümkün olmadığı belirtilmişti.   

[email protected]  

Kaynak: Web Özel