Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz: Fakirsin, telefonun berbat diye çok linç yedim

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz: Fakirsin, telefonun berbat diye çok linç yedim

Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde yaşayan 17 yaşındaki Taha Duymaz, sosyal medya için hazırladığı yemek videoları ile fenomen oldu. Taha, videolarını imkansızlık içinde çektiğini dile getirdi.

Köydeki evinin mutfağından çektiği yemek videolarıyla Instagram hesabında yaklaşık 1 milyon takipçiye ulaşan 17 yaşında Taha Duymaz, imkansızlıklardan dolayı alabildiği 3 malzemeyle yemek yapmaya çalıştığını belirterek, "Fakirsin, telefonun berbat, kamerası iğrenç, o mutfaktan bir şey yemem. Nasıl hasta olmuyorsun o mutfakta?" diye sosyal medyada linç edildiğini söyledi.

"İMKANSIZLIKLAR BANA ENGEL DEĞİL" 

Taha Duymaz, "Videolarımı kız kardeşim çekiyor. Kendimi ne zaman kötü hissetsem mutfağa giriyor, yemek yapıyorum. Hayatımı yemeğe adadım. Kız kardeşim de sağ olsun bana yardım ediyor. Bu video işine ilk başladığım zamanlar evde yere oturup yemek yapıyordum. Güzel bir mutfağımız yok, malzeme eksiğim çok ama bunlar bana engel olamıyor" ifadelerini kullandı.

"SINIRLI İMKANLAR BANA CESARET VERİYOR"

Duymaz, "Çok istediğin bir mutfak eşyası var mı?" sorusuna ise "Hiçbir zaman 'Şu mutfak eşyası benim olsun' demedim. İçimden bile geçmedi. Çırpma kabım bile yok, kovanın içinde çırpıyorum her şeyi. Tabii ki sınırlı imkanlar beni çok zorluyor ama bir yandan da cesaret veriyor" dedi.

Taha Duymaz