Sadece IQ'su 130'dan yüksek olanlar görüyor! 15 saniye içerisinde bu koşu yarışında toplam kaç hata bulabileceksiniz?

Zeka bulmacası Zeka testi Fark bulma oyunu
Sadece IQ'su 130'dan yüksek olanlar görüyor! 15 saniye içerisinde bu koşu yarışında toplam kaç hata bulabileceksiniz?

Bu kez bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka bulmacalarının ortak özelliği beyni gelişmeye iten zorlayıcı testler oluşlarıdır. Bu gibi görsellerde resimdeki hataları fark etme hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Peki sizce bu koşu yarışında kaç hata bulabildiniz?

Beyni gelişmeye iten bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. IQ turnusolü bir testi olan bu görselde sizden istenen resimdeki hataları bulmanız. Süreniz ise toplamda 15 saniye olacak.

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki hataları 15 saniyede buluyor. 

Sadece IQ'su 130'dan yüksek olanlar görüyor! 15 saniye içerisinde bu koşu yarışında toplam kaç hata bulabileceksiniz? - Resim : 1

Yukarıda yer alan görselde bir engelli koşu parkuru görüyoruz. Fakat bu görsel normal bir koşu parkurunu anlatmıyor. Gizli olan 3 hatayı 10 saniyede ortaya çıkarmak sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor. 

Eğer resimdeki hataları 15 saniyede bulamadıysanız üzülmeyin. Sorunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

 Öncelikle resimdeki hataların bir bir karşınıza çıktığını göreceksiniz. Ancak son kalan hatayı fark etmek için dikkatlice bakmalısınız. 

Resimdeki hataları 15 saniyede bulmayı başaramadıysanız yanıt aşağıda sizleri bekliyor. 

 Mantık yürüteceğiniz bu testlerde resimdeki hatayı bulabilmek için odaklı bir şekilde detayları incelemeniz gerekiyor. Doğru sonuca ulaşmak için bir dahi gibi düşünmek gerekiyor. 

Resimdeki hataları bulmak için sırasıyla baktığınızda bir engelli koşuda deve kuşunun, kayak takımının ve tel örgülerin işi olmadığını fark edebilirsiniz. 

Sadece IQ'su 130'dan yüksek olanlar görüyor! 15 saniye içerisinde bu koşu yarışında toplam kaç hata bulabileceksiniz? - Resim : 5

 

Kaynak: Haber Global TV