Ricky Martin, dördüncü kez baba olmaya hazırlanıyor

Ricky Martin, dördüncü kez baba olmaya hazırlanıyor

Bir buçuk yıl önce ressam Jwan Yosef ile evlenen üç çocuk babası Ricky Martin, taşıyıcı anneden dördüncü çocuğunu beklediğini açıkladı.

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, dördüncü kez baba olacağının müjdesini verdi. 2019'un ilk ayında, 3. çocuğu Lucia Martin-Yosef'i kucağına alan şarkıcı, taşıyıcı anneden dördüncü bebeklerini beklediğini 3'üncü geleneksel İnsan Hakları Kampanyası Vakfı yemeğinde açıkladı.

Vakfın yemeğinde konuşan 47 yaşındaki şarkıcı, "Ailem burada. Jwan, seni göremiyorum ama seni seviyorum. Güzel ikizlerim Valentino ve Matteo, onlar da burada. Sizi tüm kalbimle seviyorum. Sizler benim gücümsünüz, bana her gün ilham veriyorsunuz, yaptığım iş için beni motive ediyorsunuz, harika çocuklarsınız. Bebeğim Lucia burada değil, büyükannesiyle evde ama o da benim hayatımın ışığı. Bu arada bebek beklediğimizi de duyurmam lazım. Hamileyiz, dördüncü çocuğumuzu bekliyoruz" dedi. Martin'in baba olacağı haberini vermesi salondaki seyircilerden büyük alkış aldı.  

Ricky Martin, gecede Ulusal Görünürlük Ödülü aldı. Ödülünü dünyadaki LGBTİ+ mültecilere ithaf ettiğini söyleyen Martin, mağdurların sesi olacağını dile getirdi. 

Ricky Martin, dördüncü kez baba olmaya hazırlanıyor - Resim : 1

Martin'in 10 yaşında ikiz oğulları ve henüz 10 aylık olan bir kızı bulunuyor.

Ricky Martin taşıyıcı anne Jwan Yosef