Prof. Dr. Canan Karatay'dan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'a şok sözler

Yaşam Haberleri Canan Karatay
Prof. Dr. Canan Karatay'dan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'a şok sözler

Prof. Dr. Canan Karatay, koronavirüs aşılarının neden olduğu iddia edilen yan etkiler hakkında konuştu. Karatay'ın, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'la ilgili sözleri dikkat çekti.

Kanal D ekranlarında yayımlanan "Neler Oluyor Hayatta" programına katılan Prof. Dr. Canan Karatay, koronavirüs aşılarının neden olduğu iddia edilen yan etkiler hakkında konuştu.

Prof. Canan Karatay mRNA aşılarının yan etkilerinden "beslenme ile kurtulma formüllerini" anlatırken Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'a çok sert çıktı. Karatay, "Onun konuşmaya hakkı yok" dedi.

“Pıhtı atması ve kalp krizlerinin aşı ile ilgisi var mı?” sorusunu; “Bu aşı değil gen tedavisi” diye yanıtlayan Karatay çarpıcı iddialarını şöyle sürdürdü:

“Bunun içinde bulunan maddeler tüm hücrelere zarar veriyor. İçinde çok fazla yabancı madde var. Ben bir iç hastalıkları uzmanı olarak her gün 15-20 hastada görüyorum bu şikayetleri. Pıhtıyı önlemek için beslenme çok önemli. En önemli besin ise zeytinyağı. Soğuk sıkım, doğal zeytinyağı bir ilaçtır. Herkes içsin. Kilo aldırmaz, karaciğer yağlanmasını da azaltır. Tüm vücudu temizler… Zeytinyağı doğal kan sulandırıcıdır. Vücudun tüm organlarını besler, onarır. Kalp krizini, Alzheimer’i engeller. Ayrıca bol bol su, hareket, uyku çok önemli…”

Karatay “Aşı vücuttan atılabilir mi?” sorusuna; “Bu yeni bir durum olduğu için ne kadar süreceğini bilemeyiz. Tek çaremiz var doğal beslenmek. Bağışıklık sistemini güçlendirmek.” diye yanıt verdi.

PROF. MEHMET CEYHAN'A SERT TEPKİ

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın Biontech aşısının yan etkilerine yönelik açıklamaları ve halen aşıyı savunuyor olması sorulan Karatay, şöyle devam etti:

“Sayın Mehmet Ceyhan’a ben ‘aşıların efendisi’ diyorum. Yetişkinlerle hiç alakası yoktur. O çocuk enfeksiyonlarını, çocuk aşılarını bilir. Yetişkin aşılarını konuşma hakkı da yoktur ama maalesef konuşuyor. Kendisi aşıların yan etkilerinin olmadığını söylüyor, bunu yetişkin hasta bakmadan neye dayanarak söylüyor? Kendisi enfeksiyon uzmanı doğru ama çocuk enfeksiyon uzmanı, yetişkin değil. Bütün dünya bu yan etkileri kabul etmişken, tazminatlar ödenirken kendisinin bunu reddetmesini anlamak mümkün değil.” dedi.

Karatay, konuyu Bill Gates’e de getirdi ve şöyle devam etti;

“80 yaşındayım ve 60 yıllık hekimim. Okyanuslar ötesinden lise mezunu bir bey ne diyorsa bizim doktorlar onu uyguluyor. Bu ayıptır, günahtır. Bize hakarettir. Dünyada aşıdan sonra 800 atlet vefat etti, hepsinde pıhtı attı. Bunu nasıl reddediyorlar?”

Kaynak: Haber Global TV

Prof. Dr. Canan Karatay koronavirüs Prof. Dr. Mehmet Ceyhan koronavirüs aşısı