''İlçenin bir ihtiyacı'' dedi. Düğün salonu çalışmaları devam ediyor

Yaşam Haberleri Hakkari
''İlçenin bir ihtiyacı'' dedi. Düğün salonu çalışmaları devam ediyor

Çukurca Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde kafeterya, yemekhane ve dinlenme odasının bulunduğu düğün salonunda çalışmaları devam ediyor. Konuyla ilgili bilgi veren Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, göreve başladıklarında ilçenin ihtiyaçları çerçevesinde harekete geçtiklerini belirtti.

Hakkari’nin Çukurca Belediyesince yapımına başlanan düğün salonunda çalışmalar devam ediyor. Çukurca Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde kafeterya, yemekhane ve dinlenme odasının bulunduğu düğün salonunda çalışmaları devam ediyor. Konuyla ilgili bilgi veren Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, göreve başladıklarında ilçenin ihtiyaçları çerçevesinde harekete geçtiklerini belirtti.

DÜĞÜN SALONU İLÇENİN BİR İHTİYACI

4 buçuk yıllık görev süresince bir yandan ilçenin altyapı yatırımlarını yaptıklarını diğer yandan ise sosyal donatılar faaliyete geçirdiklerini ifade eden Dündar, “Çukurca halkını, ilçeye yakışır modern belediye hizmet binasına kavuşturarak içinde yarı olimpik yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness olmak üzere spor kompleksi projesini geliştirdik. Çiftçiler için seralar kurup, fide ve tohum teşvikinde bulunduk. Aynı zamanda tarım arazilerimiz için sulama kanalları inşa ettik. Ekilmeyen toprak kalmasın’ diye çiftçilerimizi satma garantisi olan ürünleri yetiştirmeye yönlendirdik” dedi.

''İlçenin bir ihtiyacı'' dedi. Düğün salonu çalışmaları devam ediyor - Resim : 1

Düğün salonunun ilçenin bir ihtiyacı olduğuna değinen Başkan Dündar, içinde yemekhane ve kafeteryası bulunan düğün salonunda gelin-damat odasının yanı sıra dinlenme alanları ve araç park alanları yer alacak. İnşallah en kısa zamanda adeta bir kompleks olan düğün salonunun ilçe halkının hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

İnşaat düğün salonu Çukurca